Стопкадър БНТЕлизабет Втора оставя толкова много следи след себе си,

...
Стопкадър БНТЕлизабет Втора оставя толкова много следи след себе си,
Коментари Харесай

Журналист от ВВС: Елизабет Втора си отиде, без да е замесена в нито един скандал

Стопкадър Българска национална телевизия

Елизабет Втора оставя толкоз доста следи след себе си, само че към този момент приказват за великата Елизабет и това особено за дамите е нещо доста значимо. Защото епохите на най-важните монархии в историята на Англия, които бележат столетия, това са Елизабет Първа, също по този начин кралица Виктория и в този момент тази кралица Елизабет Втора. След 70 години тя си отиде, без самата тя да е забъркана в нито един скандал. Винаги е била знак на честност, на положителното, на човечността, и я обичат в цялата й страна, а както се вижда и в целия свят.

Това съобщи в „ Още от деня “ по Българска национална телевизия от Лондон във връзка кончината на Елизабет Втора журналистката от Военновъздушни сили Ели Хауърд. 

Както знаете в конституционната монархия, монархът няма право да се меси в политиката, само че още през Втората международна война тя се е научила. Карала е особено кола за спешна помощ, с цел да оказва помощ на хората и още от този момент тя споделя, че посвещава живота си да служи на страните на народа на Англия. Но не би трябвало да забравяме, че има общо взето 56 страни, които са членки на по този начин наречената Британска общественост, и тя е глава на 14 от тях. Така че в този момент се чакат и промени, несъмнено. Елизабет Втора е знак на най-хубавото, особено за събития, тя има доста избрана роля. Например като открива Народното събрание, тя постоянно получава всеки ден документи от държавното управление и има визита с премиера един път в седмицата, която е час и не се записва и не се знае тъкмо какво се приказва. Но тя в никакъв случай не е изказвала някакви политически отзиви, и другото, което е доста значимо за нея, е че тя, както всички означават, е назначила 15 премиера и също по този начин с 14 американски президенти се е срещала. Така че тя като дипломация от страна на Англия може би е най-яркият образец и никой не е постигнал това, която тя е направила, добави Ели Хауърд.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР