Стоматолозите са категорични, че натрупването на зъбен камък е сериозен

...
Стоматолозите са категорични, че натрупването на зъбен камък е сериозен
Коментари Харесай

Бързо, лесно и ефективно: С тези 2 съставки отстранявате зъбния камък само за броени минути

Стоматолозите са безапелационни, че натрупването на зъбен камък е сериозен проблем, който цъка като бомба със закъснител. Дори и сега да пренебрегвате нездравословното въздействие, на по-късен стадий ще съжалявате, че не сте предприеми ограничения. Специалистите поучават той да се отстранява най-малко един път на 6 месеца. Процедурата обаче, като се изключи че е скъпичка, е и много неприятна. По тази причина доста хора подценяват казуса и не обръщат внимание на зъбния камък.
Това обаче напълно действително може да докара до приемането на инфекции или развиването на пародонтоза. А „ най-безобидния “ от всички проблеми, които бързо могат да зародят, е неприятният мирис. Има обаче метод да се оправим с казуса в домашни условия. За това са ни нужни единствено 2 елементарни съставки и класическа четка за зъби.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВНИМАНИЕТО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ДВА ЕЛЕМЕНТАРНИ МЕТОДА, КОИТО ЩЕ ОТНЕМАТ САМО НЯКОЛКО МИНУТИ В БАНЯТА.
Ефектът от тях обаче е поразително добър, а зъбният камък безусловно изчезва. За процедурите би трябвало да се снабдите само със сусамено семе, морска сол и класическа четка за зъби. При първия способ е належащо да сдъвчете няколко семенца сусамено семе, само че без да ги гълтате. Необходимо е семената да се натрошат в устата. След това измийте зъбите с четката, само че без да употребявате паста за зъби. В случая сусаменото семе извършва сполучливо ролята на абразивен сътрудник и почиства зъбите от насъбраните плаки и зъбен камък.

При втория способ поставете малко морска сол върху четката за зъби и измийте зъбите си както нормално. Изплакнете ги хубаво със студена вода. За оптимални резултати повтаряйте процедурата 2-3 пъти на седмица.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР