Стоматологът Георги Цалов, който през 2017 г. беше пребит в

...
Стоматологът Георги Цалов, който през 2017 г. беше пребит в
Коментари Харесай

Стоматологът Георги Цалов разпозна един от нападателите на Слави Ангелов

Стоматологът Георги Цалов, който през 2017 година беше пребит в региона на моста Чавдар е разпознал единия от биячите, взел участие и в побоя на журналиста Слави Ангелов. Това сподели той в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

Той изясни, че предходната година, когато е гледал фрагменти с биячите на шефа на Левски, е забелязал, че методът, по който единият от нападателите върви, е еднакъв с това, което се е случило с него три години по-рано.
Пребиха грубо проверяващия публицист Слави Ангелов Той е с доста травми по главата и крайниците
Общото е, че всичко се случва в региона на моста Чавдар към Герена, в границите на 500 – 1000 метра един от различен се случват три събития, посочи той.

„ Нападнаха ме късно вечерта, 21:30 ч., в една дъждовна вечер, 20 февруари. Оставяйки колата си, държейки в ръцете си ключовете от у дома и автомобила, трябваше да се размина с две момчета с качулки, с цел да вляза във входа, отстъпих, с цел да минат, и когато се изравниха с мен, последва нечовечен удар в моята глава, аз се опрях в стената, последва втори удар, редуваха се, удряха ме с боксове в главата. Опитвайки да се предпазя, след 10-15 удара се появи трето лице, което стартира да ме удря с бухалка или тръба по краката, жестоки удари, не съумя да счупи десния крайник, мина начело, удари левия и го пречупи. И аз паднах на земята, този, който видях, метода по който ходеше, държанието му, прекомерно ми подсети откакто видях фрагментите.

Ключовете, портфейла, телефона, всичко падна в краката ми, те не го взеха това ме предизвика, че не е грабеж, а е поръчка евентуално, от някой, и доста забавно кои са тези поръчители. Изпълнителите са ясни, те са едни и също, към стадион Герена, моста Чавдар, върлува тази тайфа.

Това са момчета, евентуално бойци, подготвени, които по един и същи метод работят. Те са идентични удари в главата, до безпомощно положение и по-късно чупене на крайници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР