Столтенберг даде интервю пред ARD, като там въпросите бяха в

...
Столтенберг даде интервю пред ARD, като там въпросите бяха в
Коментари Харесай

Столтенберг с два различни прочита на войната в Украйна

Столтенберг даде изявление пред ARD, като там въпросите бяха в тенденция каква е оценката му за развиването на войната. В отговорите генералният секретар на НАТО засегна тематиката в две насоки - песимистична и оптимистична.

Лоши вести от Украйна

" Трябва да сме готови и за неприятни вести, само че сме длъжни да поддържаме Украйна и в положителни, и в неприятни времена ", съобщи Столтенберг. Моментално осведомителният флагман на Русия и едно от най-престижните оръжия в пропагандата на Владимир Путин ТАСС разгласява материал с акцент точно, че се чакат неприятни вести от Украйна. Факт е, че на този акцент натъртват още украински осведомителни издания.

Големи победи в Украйна

Столтенберг призна, че фронтовата линия в Украйна не се е трансформирала доста тази година, само че това не значи, че Украйна не реализира триумфи. Конкретно той акцентира на обстоятелството, че Руският черноморски флот беше заставен да отстъпи от Черно море, както и сполучливите украински удари в съветския гръб. Този аспект от думите му дава опция на западни медии като Deutsche Welle да насочат акцент и върху това като доказателство, че Украйна може да се оправи, стига да ѝ се оказва навременна и задоволително огромна военна помощ от Запад: И трите черноморски пристанища на Украйна заработиха, съветският флот е безсилен
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР