Столичният общински съвет ще заседава извънредно заради две наболели теми

...
Столичният общински съвет ще заседава извънредно заради две наболели теми
Коментари Харесай

СОС заседава извънредно заради Симеоновския лифт и движението в центъра

Столичният общински съвет ще заседава изключително поради две наболели тематики от последните дни - реорганизацията на придвижването в центъра на София и прекъсването на. Това съобщи БиТиВи.

Заседанието ще се организира на 23 май.

Общинският консултант от ПП-ДБ-СС Борис Бонев съобщи, че групата му упорства на изключителното съвещание в СОС да участват някогашните градоначалници Йорданка Фандъков и Бойко Борисов, при които се е подписал приватизационният контракт за Симеоновския въжен превоз.

По думите му претекстовете в договорите, довели до приватизацията на оборудването би трябвало да бъдат разяснение , по този начин, че Фандъкова и Борисов да понесат отговорност.

Правени са опити за преструване на активност за Княжеския въжен превоз със заповеди със противоречиво наличие, които съдът е отменял. За този въжен превоз сме подготвени да стигнем и до унищожаване на оборудванията като рискови. " Витоша ски " е притежател на оборудванията, а не на земята под тях. Това е крайната мярка, която може да накара притежателят да се задейства и да възвърне и трите лифта, посочи Бонев.

По отношение не реорганизацията на придвижването в региона към НДК той съобщи, че Столична община през днешния ден против. Общинският консултант добави, че прекъсването на плана пречи той да бъде осъществен до край.
 Терзиев и Бонев с проект по какъв начин да възстановят лифтовете на Витоша
Терзиев и Бонев с проект по какъв начин да възстановят лифтовете на Витоша

Кметът е подготвен да подреди разглобяване на старите уреди, с цел да построи общината нови
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР