Столичният общински съвет отхвърли доклада актуализация на бюджета на Столичната

...
Столичният общински съвет отхвърли доклада актуализация на бюджета на Столичната
Коментари Харесай

Столичният общински съвет отхвърли актуализация на бюджета

Столичният общински съвет отхвърли отчета актуализация на бюджета на Столичната община с претекста, че някои от общинските съветници не са се срещнали в елементи с предлагането, предава Българска телеграфна агенция. 

Зам.-кметът по финанси Иван Василев е един от вносителите на този отчет. Пред публицисти той изясни, че в него са направени корекции в бюджета, с цел да може медицинските сестри да получат " своето почтено заплащане ". По думите на Василев кметът на София Васил Терзиев е постигнал това, което доста кметове и държавни управления не са могли да създадат.

Василев изясни, че разчитат след извършените избори на 9 юни да се сформира отговорно държавно управление, което да реши да даде нужното заплащане на медицинските чиновници. Той добави, че при вероятно отпуснати пари от страната Столичната община ще внесе спомагателна актуализация към бюджета. Също по този начин ще регламентират средства за автотранспорта и електротранспорта, с които да покрият насъбраните през годините отговорности, както и спомагателни 5 млн. лв. за настоящи поправки на инфраструктурата на столицата. Василев прикани общинските съветници за поддръжка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР