Столичният кмет Йорданка Фандъкова не е взела решение все още

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова не е взела решение все още
Коментари Харесай

Фандъкова не знае какво ще прави след местните избори, за нея битката е всеки ден докрай


Столичният кмет Йорданка Фандъкова не е взела решение към момента какво ще прави, откакто ѝ изтече мандатът на кмет в локалната власт - дали ще остане в Столичния общински съвет под някаква форма или в изпълнителната власт след петите подред предварителни парламентарни избори в последните 2 години.

В отговор на въпрос на Фандъкова изясни, че политическото решение си е взела от дълго време. Време е да се отдръпва, а какво ще вършат след локалните избори - ще вземам решение тогава. Има още доста работа, има неща, които изискват доста време, жителите са нетърпеливи и на мен ми се коства, че доста постепенно някои неща се случват, разяснява тя.

На въпрос на News.bg коя ще е последната борба за София преди локалните избори, Фандъкова уточни, че всеки един ден е борба. Много е елементарно политиците да афишират хрумвания, да ги поддържат, а когато пристигна време за действителна работа, когато би трябвало да се съблюдава законът, тогава оставаме доста малко. Затова борбите са всеки ден до дъно, с цел да може да защитим оптимално доста неща за София - строителството на метрото през Слатина, сподели тя. Фандъкова се надява още, до момента в който е кмет да стартира строителството на още 6 км на столичното метро.

Коментарът си тя направи, откакто взе участие в формалната гала по полагане на първа копка за изграждането на градинка в памет на огромната актриса Татяна Лолова в столичния квартал " Гео Милев ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР