Столичният Интер експо център“ прилича на истински замък, а шоколадът

...
Столичният Интер експо център“ прилича на истински замък, а шоколадът
Коментари Харесай

Изложение на шоколада се провежда за втори ден в София

Столичният „ Интер експо център “ наподобява на същински палат, а шоколадът в разнообразни комбинации е приятност за очите и същинско кулинарно наслаждение.

София

Над 350 типа в ексцентрични комбинации и през днешния ден чакат посетителите на фестивала. Повече за изненадите ще ни опише Галя Крайчева, която е част от организацията на събитието.
Галя Крайчева: Тук ще се види безусловно всичко, което може да се види в шоколадова форма - пуканки с киноа в шоколад, зелен, наследник, розов, шоколад, със наследник кортоф, със солен карамел... Със сигурност мен най-вече ме впечатляват огромните фигури, изваяни от шоколад.
Има прибавен и 3D принтер за шоколад.

Освен тези нововъведения, посетителите през вчерашния ден бяха впечатлени и от шоколадовите бижута и другите усети.
Дани: А едно от нещата, които гледахме първоначално беше шоколад с печен карамел. Това беше едно от нещата, които беше забавно като усет, хубаво и до момента не сме пробвали такова нещо. Има много забавни оферти - натурални шоколади, сладоледи, макарони. Решихме просто почивния ден да го запълним с нещо сладко и прелестно. Гергана: Тук има един човек, който прави, да вземем за пример, шоколад със синьо сирене и е ужасно. И доста ми хареса другите бейкъри тук, които вършат доста красиви торти и шоколади. Аксиния: Идвахме и предходната година и доста ни хареса, доста е сладко и хубаво, и на моето момиченце му е доста прелестно. Вики: Всички шоколадови неща ми харесаха, доста са хубави и забавни.
Шоколадовото ревю е същински парадайс за всеки фен на шоколада, и даже хората на диета, не могат да устоят. Ако желаете да се потопите в насладата от усети мжое да дойдете тук от 10 до 6 часа тази вечер.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР