Столичните полицаи са открили в сряда три откраднати автомобила, информират

...
Столичните полицаи са открили в сряда три откраднати автомобила, информират
Коментари Харесай

Полицията откри три откраднати коли за ден в София

Столичните служители на реда са разкрили в сряда три откраднати автомобила , осведомят от Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за едната кражба е бил подаден през вчерашния ден към обяд. Собственикът съобщил, че паркирал колата си в ж.к. " Надежда 3 " на 2 януари вечерта и открил, че я няма, когато тръгнал за работа на идващия ден. Веднага били подхванати оперативно-издирвателни дейности от чиновници от бранш " Престъпления свързани с МПС " към Столична дирекция на вътрешните работи и от столичното 2-ро Районно ръководство, които засекли автомобила в междублоково пространство в региона на ж.к. " Красно село ".

Задържан е крадецът, който карал непознатата кола - 32-годишен престъпно проявен столичанин. При осъществен обиск у него били открити механически средства и движимости, свързани с незаконната му активност. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Предстои събраните материали да бъдат докладвани в Софийска районна прокуратура.
 Грешка: Мъж остави ключа на таблото в колата си пред магазин в кв.
Грешка: Мъж остави ключа на таблото в колата си пред магазин в кв. " Хр. Ботев " в София

Автомобилът е откраднат от рецидивист, който е заловен след гонка с полицията

Вчера на територията на столицата са открити още два незаконно отнети автомобила. Единият е разгласен за откраднат на 23 ноември предходната година. Той е бил открит на територията на Волуяк, а вторият е бил открит пред жилищен блок в столичния квартал " Люлин ". Колата е открадната в обитаемо място в Елховско и е била оповестена за търсене на 30 декември 2023 година

Работа по случаите продължава под надзора на Софийската районна прокуратура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР