Столичните квартали Обеля 1 и 2, както и село Обеля

...
Столичните квартали Обеля 1 и 2, както и село Обеля
Коментари Харесай

Обелчани се прибират като през разкопана нива

Столичните квартали " Обеля " 1 и 2, както и село Обеля са като разкопана равнища. За това алармира четец на news.bg .

Според сигнала сега региона е като разкопана равнища с голям брой дупки, някои от които са с дълбочина от 15 сантиметра.

За това обелчани упрекват общинската администрация " Връбница ", в лицето на кмета на региона Младен Младенов.
 Снимка 406091
Източник:

В момента в " Облея " не се прави нищо, с изключение на понякога да се запълват некачествено дупки, написа в писмото си до news.bg възмутеният жител, който избира да остане неизвестен.

По думите му локалната администрация не е упълномощила ремонта на компанията, с която има подписан контракт за асфалтиране. Нещо повече - договорът бил подписан през есента на 2018 година, преди да стартира зимния сезон, само че ремонтни действия не били осъществени.

" Може би по документи подобен ремонт е имало, само че в реалност улиците стоят разрушени от лятото , а в този момент след студа и солта, дупките стават все по-големи. "

Според сигнала наред с дупките по улиците над асфалтовата настилка стърчали и ревизионни шахти на " Софийска вода " , които са доста рискови за движещите се коли.
Улица " Обелски могили " пък била изцяло невъзможна за придвижване както на коли, по този начин и за пешеходци. В края на улицата, където стартират ромските къщи, нямало построени тротоари и дъждоприемни шахти, а уличното платно било разкопано цялото. При проливни дъждове водата влизала в дворовете на къщите , улицата ставала като езеро - непроходима.

Гражданинът осведоми, че неведнъж е алармирал районната администрация и Столична община за бездействието, само че без резултат.
 Снимка 406098
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР