Столични полицаи задържаха двама души малко след като измамили възрастен

...
Столични полицаи задържаха двама души малко след като измамили възрастен
Коментари Харесай

Избягал затворник измами със свой приятел възрастен мъж

Столични служители на реда задържаха двама души малко откакто измамили възрастен мъж, който подал сигнал. Те му взели пари с уверението за преференциален продан на левове във валута.

36-годишният гражданин на Монтана и 46-годишният му съизвършител се показали пред жертвата си за чиновници на несъществуваща компания.

Мъжете създали опит да осуетят полицейските дейности и да избягат с автомобила си, като освен създавали причина за злополука, само че и застрашавали живота на инцидентен пешеходец.

46-годишният водач се качил зад кормилото под въздействието на кокаин. 36-годишният се е представял с подправена персонална карта. Обявен е за общодържавно търсене като „ дезертьор от място за отнемане от независимост, незавърнал се от спиране “, показват от полицията.

В автомобила е открита паричната сума, предадена от пострадалия, а на адресите, населявани от двамата, са открити голям брой предмети и движимости, съотносими към незаконната им активност.

Образувано е досъдебно произвеждане, а 46-годишният мъж е притеглен като обвинен и му е наложена мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа. 36-годишният е наведен по надлежния ред в затворническото общежитие " Казичене ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР