Столични полицаи реагираха незабавно на сигнал за нанесен побой и

...
Столични полицаи реагираха незабавно на сигнал за нанесен побой и
Коментари Харесай

Пребиха криминално проявен в София, с опасност за живота е

Столични служители на реда реагираха неотложно на сигнал за нанесен побой и търсят причинителите. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Тази заран към 4.45 часа в полицията е получен сигнал за потърпевш от побой мъж в региона на ул. „ Патриарх Герман”. По първична информация лидер на лек автомобил спрял на ул. „ Патриарх Герман”, с цел да смени спукана гума, само че бил атакуван от двама непознати мъже, които му нанесли побой и избягали. На място неотложно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Пострадалият е 42-годишен престъпно проявен мъж. Той е откаран в болнично заведение, настанен за лекуване с голям брой контузии и с заплаха за живота. На местопроизшествието е осъществен оглед. Предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности за определяне и задържане на нападателите. Предстои в границите на формираното досъдебно произвеждане, под надзора на Софийска районна прокуратура да бъдат открити всички обстоятелства и условия към случилото се.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР