Столичната полиция задържа 32-годишен, откраднал лек автомобил от квартал Христо

...
Столичната полиция задържа 32-годишен, откраднал лек автомобил от квартал Христо
Коментари Харесай

Мъж катастрофира с крадена кола в София, хванаха го

Столичната полиция задържа 32-годишен, откраднал лек автомобил от квартал „ Христо Ботев “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Мъжът е арестуван след подаден сигнал малко след 20:00 ч. през вчерашния ден.

Превозното средство е било откраднато, откакто притежателят го оставя за малко с ключ на таблото пред магазин за хранителни артикули. Докато пазари в комерсиалния обект, той вижда по какъв начин незнаен мъж отмъква колата му, показват от Министерство на вътрешните работи. От полицията са подхванати заградителни дейности, след които причинителят кражбата е локализиран. Той е отказал да се подчини на полицейските разпоредби и по-късно е предизвикал пътен случай на бул. „ Цариградско шосе “. При последвалия опит за бягство посоченият за причинител е спрян и арестуван на кръстовището на улиците " Слатинска " и " Гео Милев ", прибавят от Министерство на вътрешните работи.

От там прецизират, че 32-годишният мъж е прочут на органите на реда. Той е осъждан и има над 70 регистрации в полицията. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Предстои отчет на събраните материали в прокуратурата.

В началото на ноември от Министерство на вътрешните работи осведомиха за сполучлива интервенция на чиновници на бранш „ Престъпления, свързани с моторни транспортни средства " и техни сътрудници от „ Специализирани полицейски сили " към Столичната дирекция на вътрешните работи. След няколкомесечно наблюдаване служителите на реда заловиха четирима мъжа в миг на демонтиране на лек автомобил от висок клас.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР