Столичната полиция задържа 20-годишен неправоспособен мъж е арестуван в центъра

...
Столичната полиция задържа 20-годишен неправоспособен мъж е арестуван в центъра
Коментари Харесай

Хванаха 20-годишен трафикант на мигранти без книжка след гонка в София

Столичната полиция задържа 20-годишен недееспособен мъж е задържан в центъра на София, съобщи Нова телевизия. Оказало се, че нарушителят е превозвал незаконни мигранти.

Шофьорът, който е българин, не се подчинил на стоп палка при " Враня " и колата е била спряна на " Орлов мост ". Вътре е имало 9 афганистанци. Те са отведени към отдел " Миграция ".

Същевременно 11 души, измежду които четирима мигранти и водачът им, са арестувани за 24 часа при извършената в Пазарджик профилирана полицейска интервенция. Образувани са 16 досъдебни производства, заяви в това време БНР.

 Снимка: Булфото

На Автомагистрала " Тракия в посока София екипи на бранш " Пътна полиция " и жандармеристи са разкрили в лек автомобил " БМВ " четирима мароканци без документи за идентичност.

Те са влезнали в страната ни нелегално. Шофьорът, 25-годишен мъж от гр. Средец, е арестуван, а автомобилът е конфискуван.

Служителите са направили инспекции на 1967 лица и 1420 автомобила, инспектирани са 17 питейни и увеселителни заведения, 35 търговски обекти и 13 заложни къщи.

Образувани са 16 досъдебни производства за открити закононарушения, формирани са 104 акта от органите на полицията, а от представители на другите държавни органа са формирани 35 акта и констативни протоколи. Сред тестваните още веднъж има водачи, чиято проба е позитивна за опиати.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР