Столичната полиция се подготвя за втората футболна среща от Лига

...
Столичната полиция се подготвя за втората футболна среща от Лига
Коментари Харесай

Македонски фенове няма да бъдат допускани на футболния мач реванш с Левски

Столичната полиция се приготвя за втората футболна среща от " Лига на конференциите " сред тимовете на ПФК Левски и ФК Шкупи /Северна Македония/. Срещата ще се организира от 20 ч. на 3 август на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " в София.

Столична дирекция на вътрешните работи подхваща ограничения за защита на публичния ред и организация на придвижването в столицата, откакто Европейската футболна централа е решила да не позволява гостуващи последователи на дуела реванш. От страна на тима хазаин билети за гостуващи почитатели няма да бъдат пускани в продажба и те няма да бъдат допускани на спортното оборудване.

Решението е взето предвид на първата футболна среща, състояла се в Република Северна Македония.

Униформените ще наблюдават и оказват подпомагане на ангажираната охранителна компания за недопускане на фенове, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия, във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми и чадъри/. Ангажимент по защитата на спортната среща има частна охранителна компания, чиято задача е да следи за запазване на реда на територията на стадиона по време на провеждането на срещата.

За да бъде избегнато скупчване, от полицията приканват феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 18 часа, като почитателите на " Левски " ще бъдат допускани на всички браншове.

Преди, по време и след осъществяване на футболната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на закононарушения на територията на столицата.

Припомняме, 19 футболни почитатели от България бяха задържани за нарушение на публичния ред и успокоение преди и по време, а различен българин бе намушкан с нож.
 Намушкан почитател на
Намушкан почитател на " Левски " е в болница в Скопие в устойчиво положение

Повечето нападатели са открити, задържани са 19 български ентусиасти и двама от РСМ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР