Столичната полицейска служба в Лондон съобщи новината, след като в

...
Столичната полицейска служба в Лондон съобщи новината, след като в
Коментари Харесай

Швейцарската и британската полиция разбиха престъпна мрежа за търговия с антики

Столичната полицейска работа в Лондон заяви новината, откакто в петък лондонски съд призна двама мъже за отговорни по обвиняване, че са пробвали да продадат вазата. Трети участник в незаконната група се призна за отговорен по-рано тази година, а други двама, задържани в Лондон, чакат правосъден развой в Швейцария за ролята им в кражбата. И петимата са лондончани, както отбелязва лондонската полиция, " от Източен Лондон "..

В изказване, чиновниците на реда от английската столица оповестяват, че са работили с швейцарските управляващи по следствието, откакто аукционна къща ги е предизвестила, че незнайно лице им е изпратило имейл с искане за оценка на " старинна ваза ". На плануваната среща в прочут лондонски хотел отишли офицери от полицията под прикритие и се показали за покупател и оценител. След като разпознали скъпия артефакт, служителите на реда задържали първия обвинен.

„ Организираната незаконна група вярваше, че може да извърши това интернационално закононарушение, подценявайки нашите връзки с интернационалните ни сътрудници ”, се споделя...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР