Столичната община въвежда ограничения на движението в София заради посещението

...
Столичната община въвежда ограничения на движението в София заради посещението
Коментари Харесай

Затварят част от центъра на София заради папата и парада на Гергьовден

Столичната община вкарва ограничавания на придвижването в София поради визитата на папа Франциск и парада на Гергьовден. Тази вечер е генералната подготовка за военния церемониал на площад " Княз Александър Първи ".

Във връзка с двете събития от вечерта на 2-и май до сутринта на 7-и май се вкарват ограничавания на придвижването и паркирането към " Ал. Невски " и Ларгото.

Бул. " Цар Освободител " сред ще бъде затворен за придвижване от 19 ч на 2-и май до 6-и май вечерта в сектора сред ул. " Г.С. Раковски " и Ларгото. За времето на парада на 6-и придвижването ще бъде спряно от Ректората до бул. " Кн. Мария Луиза ".

От сутринта на 5-и май до сутринта на 7-и май поетапно и по преценка на Столична дирекция на вътрешните работи ще бъдат затваряни бул. " Дондуков ", ул. " 11 август ", ул. " Париж ", ул. " Врабча ", ул. " Московска ", ул. " Дунав ". За всички живеещи в тази зона ще има усложнения и заради възбраната за паркиране. От 4-и до 7-май сутринта ще е затворена за придвижване и паркиране цялата дъга към Ал. Невски.

От 3-и до 6-и май ще бъде изменен и маршрута на нощния превоз през центъра.

Във връзка с военния церемониал за Гергьовден през днешния ден денем вертолети и самолети от състава на Военновъздушните сили ще извършват полети с прехвръкване на дребна височина над София. Това ще се случи в часовете от 9.50 ч. до 11.00 ч. и от 14.50 ч. до 15.40 ч. Възможни се закъснения в осъществяване на полетите на летище София в границите на един час в указаните интервали.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР