Столичната община ще разчита и на доброволци от кварталите за

...
Столичната община ще разчита и на доброволци от кварталите за
Коментари Харесай

Терзиев с идея квартални доброволци да помагат при бедствия в София

Столичната община ще разчита и на доброволци от кварталите за справяне с последствията от бъдещи бедствия в града - това стана ясно от изявление на кмета Васил Терзиев по отношение на продължаващата работа по премахване на вреди след падналия през почивните дни сняг, предава БНР. 

" Тази седмица ще създадем и обща среща, с цел да оценим кое направихме добре, кое не. Как може да ангажираме квартални доброволци, тъй че още по-ефективно да бъде идващият път. И даже когато имаме такава рискова обстановка, каквато имахме в този момент, с толкоз доста провали от счупените дървета, да бъдем още по-адекватни в реакцията ", разяснява столичният кмет.

Терзиев отхвърли да разяснява дали групата на ПП-ДБ-Спаси София ще издигне различен претендент за ръководител на Столичния общински съвет, откакто кандидатурата на Борис Бонев не събира нужната поддръжка. 

Общинските съветници ще създадат нов опит за подобен избор в четвъртък. До края на седмицата ще бъде показан екипът от заместник-кметове, с които ще работи Васил Терзиев.



 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР