Столичната дирекция на вътрешните работи предприема мерки за охрана на

...
Столичната дирекция на вътрешните работи предприема мерки за охрана на
Коментари Харесай

СДВР на крак заради агитките на двата гранда

Столичната дирекция на вътрешните работи подхваща ограничения за защита на публичния ред и сигурността на придвижването по отношение на идната среща сред тимовете на Левски и ЦСКА. 

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за запазване на реда и за недопускане на произшествия. На построените контролни пунктове в региона на спортното оборудване служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Няма да бъдат допускани почитатели, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще влизат на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и онлайн.

Зрители във очевидно нетрезво положение, или носещи неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри/ няма да бъдат допускани. Ангажимент по защитата на реда на територията на стади на имат частни охранителни компании. При пораждане на нужда активността им ще бъде подпомагана от полицейските екипи на място.

Посетителите могат да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 12.45 часа.

Във връзка с провежданото на футболната среща, е допустимо да възникне краткотрайно усложнение на придвижването в централната градска част.

От Столична дирекция на вътрешните работи приканват ентусиастите да се въздържат от правонарушения и противообществени прояви преди, по време и след спортното събитие.

Столичната дирекция на вътрешните работи ще употребява видеонаблюдение и дронове, с цел да предотврати ескалация на напрежението от страна на почитатели на днешния мач сред безконечните противници Левски и ЦСКА на столичния стадион " Васил Левски ". Засечените извършители ще бъдат арестувани след края на спортното събитие, заяви Иван Георгиев, шеф бранш " Масови мероприятия " към Столична дирекция на вътрешните работи.
 Левски - ЦСКА, онлайн
Време е за Вечно дерби! Сломените Левски и ЦСКА обезверено се нуждаят от победа

Очакват се над 20 000 души на националния стадион
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР