Столичната дирекция на вътрешните работи предприема мерки за охрана на

...
Столичната дирекция на вътрешните работи предприема мерки за охрана на
Коментари Харесай

МВР с важно съобщение за мача Левски - Шкупи

Столичната дирекция на вътрешните работи подхваща ограничения за защита на публичния ред и организация на придвижването в столицата по отношение на идна футболната среща сред професионалния футболен клуб Левски и футболния клуб от Република Северна Македония Шкупи, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Спортното събитие от Лига на конференциите ще се организира на следващия ден на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " в София. От Министерство на вътрешните работи означават, че с оглед зародило напрежение на първата футболна среща, състояла се в Република Северна Македония, Европейската футболна централа е подхванала незабавни ограничения за недопускането на гостуващи последователи на дуела реванш. Във връзка с това билети за гостуващи почитатели няма да бъдат пускани в продажба и те няма да бъдат допускани до спортното оборудване.
 Левски е в подготвеност да отвори и Сектор
Левски е в подготвеност да отвори и Сектор " Г " за своите почитатели

Пропуски има още за " Б " и " В "

Полицията ще следи на мача да не се позволяват също фенове, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия, във очевидно нетрезво положение. Униформените ще ревизират и за носене на неразрешени предмети и движимости - огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми и чадъри.

Ангажимент по защитата на спортната среща има частна охранителна компания, чиято задача е да следи за запазване на реда на територията на стадиона по време на провеждането на срещата, означават от полицията.

От Министерство на вътрешните работи приканват, с цел да бъде избегнато скупчване, феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 18:00 часа, като почитателите на " Левски " ще бъдат допускани на всички браншове. Възможно е в следобедните часове да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част, като то ще бъде поетапно спирано и възстановявано, предизвестяват от полицията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР