Столичната адвокатка Галя Гълъбова беше брутално пребита пред очите на

...
Столичната адвокатка Галя Гълъбова беше брутално пребита пред очите на
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор преби адвокатка пред очите на децата й - slava.bg

Столичната адвокатка Галя Гълъбова беше брутално пребита пред очите на своите деца. Нападателят е млад водач, за които пробите демонстрират, че е карал под въздействието на опиати, заяви районния уебсайт samokov365.com.

Адвокат Галя Гълъбова описа от първо лице за претърпяния смут в опит да резервира живота на своя наследник от скоростта на връхлитащото возило. За наслада обществото ни става все по-чувствително към сходни произшествия и безумието по пътищата. Като сладкодумен образец може да се уточни похищението против живота на журналиста Милен Цветков.

"В момента съм в село Говедарци при родителите ми дружно с моите две деца – близначета на 7 години. Пребиваваме там предвид на изключителното състояние ". С тези думи стартира описа си пострадалата дама. Във въпросния ден с едното от децата си – 7-годишният Мартин потеглят към центъра на Говедарци, с цел да напазаруват. По това време другото дете към този момент на центъра с другарка на Галя – Биляна Николова. "Тръгнахме от една странична улица, която излиза на центъра. Чух свистене на гуми и долових едно бързо шофиране, само че към момента нямах видимост към колата, която явно наближаваше. Тя идва от Самоков. Всичко се развиваше безусловно за елементи от секундата ", споделя юрист Гълъбова. Междувременно детето й към този момент съвсем излязло на улицата. Галя скача върху него в опит да го отбрани, а ударът се размина за елементи от секундата. На по-малко от метър. По думите й водачът понижава скоростта за малко време и по-късно с цялостна газ ги отминава.

"Имах възприятието, че изобщо не ме виждаше. Със същата мръсна газ си продължи. Аз се се разкрещях: "Ще ни избиете децата ". Това беше моята инстинктивна реакция.Собственикът на близката къща беше видял всичко. Намери ме и в следствие сподели: "Видях с каква скорост мина и какво стана. Отправихме се към центъра и влязохме в магазина, с цел да напазаруваме. В този миг забелязах, че въпросната кола стопира там. Реших, че няма да си замълча и ще отида при тези младежи и да ги попитам по този начин ли се кара и изобщо осъзнават ли какво щеше да се случи? ", споделя юрист Галя Гълъбова.

"Приближих към колата, която беше спряла. Вътре стоеше единствено едно момиче, което беше на пасажерското място. Шофьорът го нямаше. Потропах на капака и споделих: "Как не ви е позор, щяхте да убиете детето ми. Какво ви става? В този миг дамата от вътрешната страна, младо момиче на към 23-24 години излезе. Аз взех решение, че ще се извини минимум. Нищо сходно. Докато детето ми беше зад тила й, тя се обърна към мен с думите: "К…рво мръсна, пази си децата и ме заплю в лицето! " Тя беше на центъра, където беше приятелката ми с другото ми дете. В този миг не се сдръжах. Грабнах я за ревера и споделих: "Как не Ви е позор?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР