Столична община се управлява изключително успешно, придоби европейски видна Столицата

...
Столична община се управлява изключително успешно, придоби европейски видна Столицата
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Дори представители от БСП казват, че е по-добре ГЕРБ да управлява

Столична община се ръководи извънредно сполучливо, закупи европейски видна Столицата и направи градът едно прелестно място за живеене. Хубаво е да споделяме сериозните неща, само че и положителните неща, а те са повече. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в ефира на БТВ.

Той разяснява думите на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила пред представители на Движение за права и свободи: "Дори представители от Българска социалистическа партия споделят, че е по-добре ГЕРБ да ръководи. Няма причина за предварителни парламентарни избори. Имаме стопански напредък и успокоение. Предстои ни председателство, от което страната ни може да извлече дял. Няма политическа сделка с Движение за права и свободи, безапелационен бе Цветанов. "Такива вършат Българска социалистическа партия и Директива за птиците. Това, че от време на време съответстват гласуванията не значи, че има оттегляне от целите ни. Позицията на Доган малко се разграничава от позицията на парламентарната му група, само че това е техен проблем ".

"Подготвени сме за вота на съмнение ", увери Цветан Цветанов. Той напомни какво се случи преди 5-6 месеца. "БСП очевидно се надяват да имат коалиция с Движение за права и свободи. Ако отидем на избори ще бъде на правилото "стани, с цел да седна ". Не можем да се подиграваме с едно ръководство, това значи отговорност. Българска социалистическа партия пристигнаха на власт с аферата "Костинброд ". Двата политически фактора, които могат да ръководят са ГЕРБ в Българска социалистическа партия, само че с обединения ".

"Концесиите минаха преди няколко седмици на Министерски съвет, на който присъстваше и Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила. Имаме добра връзка, работим добре с ПГ "Обединени патриоти ". Изпълняваме целите ни и сме правилни и прецизни. Днес с Валери Симеонов даже ще създадем взаимен полет до Одеса. Даваме опция за българската диаспора в Украйна да се възползва от Синята карта. Нямаме тематики, по които не можем да си приказваме. Уважавам Валери Симеонов и съдружните ни сътрудници ", акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

"Всеки един от политическите сътрудници желае да има втори въжен превоз на Банско. Всички фенове на планината да отидат да карат ски в Банско, а не в чужбина. Каквото и да се прави по тематиката за концесиите би трябвало да се прави по европейската инструкция. Обещаното, ще го реализираме ".

"Миналата седмица беше извънредно тежка. Направиха се опити да се заиграва със страховете на хората. Здравният министър не беше неодобрен. Той пожела радостни празници на вицепрезидентът и я прикани да си гледа функционалностите, а не да разяснява ГЕРБ. Министър Ананиев искаше да се стартира с рестриктивните мерки на разноските в опазването на здравето. Ние сме може би една от първите страни, които стартират незабавно да употребява новаторските молекули без да е потвърден техният резултат. Категорично парите за НЗОК са с най-високия бюджет - 3,7 милиарда лв.. Няма да позволим никой да се заиграва със страховете на хората, с цел да натрупа политически дивиденти. По-добре да създадем крачка обратно и след това две напред и да осъществиш желанията си. Не е правилно, че онкоболните ще станат без лекуване ", разяснява Цветанов отпадането на мораториума върху новите медикаменти.

"Няма нелегално подслушване и това бе декларирано от Бойко Рашков. СРС-тата по времето, когато бях вътрешен министър бяха главно материално доказателство по делото "Килърите ", "Наглите " и обирите на златарските ателиета ".

Накрая Цветанов приключи с пожелания: "Нека пожелаем радостни, мирни и спокойни празници на всички българи. Нека 2018 година бъде по-успешна ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР