Столична община обявява още 1891 в самостоятелните ясли, детски градини

...
Столична община обявява още 1891 в самостоятелните ясли, детски градини
Коментари Харесай

Още почти 1900 места за ясли и детски градини в София |

Столична община афишира още 1891 в независимите ясли, детски градини и подготвителните групи в учебните заведения, за които родителите имат опция да подадат кандидатура за своите деца. 

Това заяви заместник-кметът на София по обучение и просвета Мирослав Боршош. Допълнителните свободни места са оповестени за кандидатстване по общ ред на база на незаетите места, предопределени за деца със специфични просветителни потребности и хронични болести. 

Всички свободни места са забележими в профилите на съответните детски заведения и учебни заведения.

За децата със специфични просветителни потребности и хронични болести са планувани и оставени 637 свободни места в детските градини и подготвителните групи към учебните заведения във всички региони на Столична община.

Класирането ще е на 28 август. Родителите имат опция да създадат своите кандидатури до 18 часа на 27.08.2021 година по електронен път посредством Информационна система за обслужване на детските заведения, подготвителните групи и първи клас в учебните заведения. 

В момента в София се построяват 12 нови здания на детски градини. Строителството на 7 от тях би трябвало да завърши през октомври.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР