Столичен полицай остана на улицата, след като пожар изпепели до

...
Столичен полицай остана на улицата, след като пожар изпепели до
Коментари Харесай

Столичен полицай остана само с дрехите на гърба си след огромна житейска драма

Столичен служител на реда остана на улицата, откакто пожар изпепели до основи къщата му. Инцидентът е станал в софийското село Чепинци. Огънят е тръгнал от късо съединяване.

Мъжът е чиновник в „ Охранителна полиция” в София. Днес няма нищо, с изключение на работния гащеризон, с който е бил облечен.

„ Около 01:00 часа в нощта на 16-ти против 17-ти септември, до момента в който бях на работа, брачната половинка ми се обади и сподели, че къщата гори. Усетила е дима и е схванала, че пожарът е станал от късо съединение”, описа пред Нова телевизия Ивайло Йорданов.

„ В къщата по това време, с изключение на нея, са били и брат ми с неговото семейство. Звъннали са на 112. Брат ми се е опитал да потуши пожара, само че не е успял”, сподели още той.

По думите му пожарната е пристигнала относително бързо. Въпреки напъните на пожарникарите, огънят обаче се е увеличен и къщата е изпепелена до основи.

„ Нямам различен дом. Това е унаследен парцел от татко ми. За страдание, къщата няма застраховка”, добавя Ивайло Йорданов.
Негови сътрудници към този момент събират пари, с цел да му оказват помощ. „ Изключително съм им признателен. По доста груби калкулации ще ни трябват към 30 000 лева”, сподели служителят на реда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР