Столичанка разказа в социалните мрежи шокираща история с агресивно куче

...
Столичанка разказа в социалните мрежи шокираща история с агресивно куче
Коментари Харесай

Две шокиращи истории с мъж и жена от Люлин: ще се намери ли кой да спре агресията им?

Столичанка описа в обществените мрежи шокираща история с нападателно куче и още по-агресивни негови стопани. Разбира се, кучето е без каишка и намордник, а двойката явно е без всякакво разкаяние на съвестта. Нещо повече - даже и след намесата на полицията арогантното им държание не стопира. Разказът на дамата отприщи десетки мнения и съмнението, че същите тези двама единствено преди 4 дни са матретирали едно от кучетата си и са нахъсали друго да ухапе жена, която се е застъпила за животното. И разгласиха фотоси оттогава, на които ясно се виждат дамата и мъжът, само че не става изрично ясно дали те са същите, " показали " се през вчерашния ден.

Ето историята от през вчерашния ден, разказана от столичанката:

Днес в Люлин 2, пред кафето на бл.279, бях нападната от огромно черно куче, което стопаните му, мъж и жена на забележима възраст 35-40 години (мъжът, мургав с черна брада издължена напред (тип арабска), растеж към 175, дамата, русокоска, ~160, с лице мощно изумено от акне) разхождаха без каишка и наморник. Развиках се за помощ, мъжът пристигна, смеейки се го хвана за нашийника. Слава Богу контузии няма, само че съм на успокоителни.

На въпроса ми за какво кучето не е на каишка, бях засипана от проливен дъжд обидни думи, че съм луда, истерична и така нататък, даже предложи да извикам мъжа ми да се бият и да му счупел главата. Позвъних на 112, до 5 минути пристигнаха служители на реда, с тях въпросният се държа също жестоко и надменно и сподели: " Ще си върша каквото желая, хайде арестувайте ме ".

Няма да встъпвам допълнително детайлности. Според мен естествени хора не биха се държали по този начин, или са социопати или под въздействието на някакви субстанции. Моля, пазете се, идващите може да сте вие, вашите деца или близки. "



А ето и историята от 14.10.2023 година, разказана от Антония Аретова от кв. Люлин, където мъж и жена на забележима възраст към 30-35 години безкрупулно са малтретирали животното, маркирано на фотографията:

" Тяхната експанзия бе предизвикана от това, че кучето не върви паралелно с тях. Реакцията от моя страна с невъзмутим въпрос " Извинете, Вие ли сте стопани на кучето? ", може би беше най-голямата ми неточност. Трябваше да преценява, че са хора с нарушена душeвност и по-скоро да бъда въздържан наблюдаващ до изчакването на чиновниците на реда.

Много в резюме, тъй като няма потребност да описвам с елементи. След отправянето на този въпрос, двамата въпросни нападнаха мен и моя родственик, с който бях. Взеха ми телефона при опит за набиране на 112. Счупиха го. Намеси се мъж, който по-късно е регистриран като очевидец. Второто им куче - белгийска овчарка, изпълняваше съвършено техните команди за нахлуване и отдръпване. Ухапа ме. От страна на дамата последваха удари към мен и също по този начин показателен опит от мъжа за задушаване на кучето жертва. Травмираха доста мощно крайници му (по неразбираема преценка фрактура към глезената става).

За страдание не успяхме да изчакаме чиновниците на реда - избягаха с двете кучета посока Люлин 5. За отчета подадена е писмена тъжба със снимков и видео материал. Ще се изискат записи и от прилежащи заведения. Отново апелирам, в случай че някой разпознае лицата, да се свърже с мен. "

И по този начин - две плашещи истории с кучата и техните стопани бродят из улиците на Люлин. И в двете истории има жертви и нападатели. Единствената разлика е, че в първата агресорите са избягали, а във втората са дочакали служителите на реда и недвусмислено са посочили, че не им пука от тях.

Очакваме реакцията на органите на реда!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР