Столичанка призова съкварталците си към бдителност. Антония З. твърди, че

...
Столичанка призова съкварталците си към бдителност. Антония З. твърди, че
Коментари Харесай

Столичанка: Уж помагат с багажа, а всъщност искат да обират

Столичанка прикани съкварталците си към зоркост. Антония З. твърди, че две дами оферират помощ с багажа на възрастни хора, само че действителната им цел е да извършат обир. За обстановката, в която била забъркана и нейната баба, тя сигнализира в обществената мрежа Фейсбук. Случката е от столичния квартал " Дружба ".

Тя споделя, че двете дами следвали старата дама от блок номер 166 до номер 72. Когато тя си отключила входната врата, те се вмъкнали с нея в зданието.

" Качили са се до асансьора, щели да ѝ оказват помощ, тя се уплашила и стояла на площадката. Добре, че в този миг от асансьора слиза съседка и те незабавно са избягали ", споделя Антония З.

Тя добавя, че споделя за обстановката, с цел да предизвести останалите поданици на квартала. Жената е предала записи от камери на органите на реда.

Към момента няма повече детайлности за случая.

Вижте целия сигнал, споделен от Антония:

" Здравейте. Около блок 72 тези дни обикалят две ромки, обичайно облечени, които желаят сякаш да оказват помощ на възрастни хора с багажа, а в действителност желаят да ги обират. Преследвали са баба ми от бл. 166. до 72. Тъй като е стара и постепенно преносима, до момента в който е отключвала входната врата, са влезнали и те с нея.

Качили са се до асансьора, щели да ѝ оказват помощ, тя се уплашила и стояла на площадката. Добре, че в този миг от асансьора слиза съседка и те незабавно са избягали. Във входа (А вход) има камери и записите са дадени на полицията. Пиша за да осведомявам всички съкварталци да го имате в поради ". 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР