Столичанка е измамена от своя приятелка, представила се за близка

...
Столичанка е измамена от своя приятелка, представила се за близка
Коментари Харесай

Измама: Фалшив имейл от Борисов за евтино жилище

Столичанка е излъгана от своя " другарка ", показала се за близка на премиера Бойко Борисов и кмета на София Йорданка Фандъкова.

Верка Стоянова се срещнала във фейсбук с жена в група за изоставени деца, които търсят родителите си. Иванина се показва за осиновена и съумява да завоюва доверието на Верка, описа бТВ. Тя споделила, че скоро ще би трябвало да напусне общинското жилище, което населява с двете си деца. 

„ Тази жена сподели, че има доста яки връзки в общината и, от дума на дума, че може да уреди жилище, в което пребивавам, да си го закупя ”, споделя Верка.

Иванина съумява да убеди Верка да ѝ даде цялата финансова информация за себе си. Жената заблуждава Верка, че има близки връзки с кмета на София Йорданка Фандъкова и премиера Бойко Борисов. Обещава да уреди жилището на ниска цена и по втория метод, с което оправдава даването на огромни суми на ръка.

„ Те имат компания и тя сподели, че вземат участие в публични поръчки от там, и към този момент има връзки ", изяснява Верка за какво стартира да дава огромни суми пари на ръка на Иванина с вярата да закупи жилището.

След като стартира да се разколебава, а обещанието за договорка все не се случвало, Верка почнала да получава подправени имейли, които тя считала, че са от кмета на столицата и от премиера Борисов.

„ Аз се усъмних, когато открих едни и същи правописни неточности в писмата на Бойко Борисов и на Иванина. Всичко ще бъде „ оки ”. Тя доста обичаше да споделя „ оки ”, в писмата на Бойко Борисов също е „ оки ”, споделя Верка.

От Столична община публично потвърдиха за bTV, че с името на Йорданка Фандъкова е злоупотребено. Жената, показала се за нейна близка, няма нищо общо с кмета на София. Имейлът „ Бойко11 ”, от който Верка получава писма, сякаш от името на премиера, също няма нищо общо с министър-председател.

Така Верка дава персонално нейни 45 хиляди лева „ Аз не съм единствената ужилена, доста хора я търсят. Пак по този начин им дава обещание жилища, които да закупят. Взима им по 1000, 2000, 3000 лева и стойте, чакайте, аз ще ви се обадя и по-късно прекратява връзката ”, споделя излъганата жена. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР