Столичанин за пореден път завари колата си разбита.Сашо Веселинов се

...
Столичанин за пореден път завари колата си разбита.Сашо Веселинов се
Коментари Харесай

За пореден път разбиха колата на столичанин. Той: Скоро ще ги хвана тези пичове

Столичанин за следващ път завари колата си разрушена.

Сашо Веселинов се тъжба в обществената мрежа Facebook, че за последните 8-10 дни за следващ път колата му е разрушена. Той споделя, че преди седмица даже е бил изработен опит за кражба на колата. Потърпевш обаче не е единствено той, други живущи в региона на " Овча Купел " също споделят, че намират колите си разрушени.

" Колата ми едва ли коства и 1 000 лева ", написа Сашо и се чуди кой е виновен за делото. Последно Сашо е заварил автомобила си със строшен прозорец.

Мъжът приканва пострадалите да подават жалби в районното ръководство и декларира, че скоро ще хване " пичовете ", които си разрешават да разрушават колата му.

" Много скоро тези пичове ще разберем кои са, аз персонално ще се погрижа за това! ", безапелационен е Веселинов. Той споделя, че даже ще снима причинителите и ще популяризира техни фотоси в мрежата, с цел да се знае кои са.

" Ще ги фотографирам пичовете и ще ви ги покажа, като ги хвана, да ги знаят всички ", добавя Сашо.

Георги Николов, който разяснява обявата, споделя, че столичани са редовно унизени от хора, които разрушават колите им.

" 06 РПУ спи ли, нали имат нови началници. Хората са редовно унизени!? Пред нашия 608 какъв брой коли се откраднаха, в този момент се краде и чупи, какво още би трябвало да стане, с цел да се обърне внимание на проблемите ни?! ", написа Николов.

Живущите в " Овча Купел " обмислят да се съберат и заедно да отидат пред 06 РУ-СДВР, с цел да изискат от органите на реда да си свършат работата.

" Ами събираме се квартала, отиваме пред 6-то и пожелаваме да си свършат работата! Тва е! Не ги ли накараме като гражданско общество, ще си спинкат удовлетворени. Иначе за саморазправата незабавно ще се задействат ", това написа Гери Георгиева.

" Пред нашия блок постоянно дерат колите с ключ. Колата си я оцветявам за ентен път! Наистина не се търпи, само че в един миг ще се разбере кои са! ", разяснява Сиска Стефанова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР