Столетницата е харесала като подходящ кандидат икономиста на КТ Подкрепа

...
Столетницата е харесала като подходящ кандидат икономиста на КТ Подкрепа
Коментари Харесай

БСП обмисля да издига синдикалистката Ваня Григорова за кмет на София

Столетницата е харесала като подобаващ претендент икономиста на КТ „ Подкрепа ” Ваня Григорова, след направени сондажи в районните структури в столицата, това написа „ Труд news “, след диалози със софийски социалисти.

Предварителната вътрешна социология в София е посочила, че Григорова има доста висок персонален рейтинг. Тя е и консултант на президента на „ Подкрепа “ Димитър Манолов. Икономистът на един от най-големите синдикати в страната, към момента не е открита за коментар.

„ Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова добре познават работата на синдикалистката и правят оценка обществената є ангажираност през годините ”, е коментарът от страна на „ Позитано “ 20.

Според изследванията на столичните социалисти Григорова ще даде опция Българска социалистическа партия да разшири въздействието си в София и може да получи гласове освен от твърдото ядро на партията.

Целта е номинацията е да донесе поддръжка и за листите в страната. Ваня Григорова има опит в явяване на избори и то за Европейския парламент през 2019 година, когато бе самостоятелен претендент. Тогава тя взе 9320 гласа. Тогава  поддръжка за нея от трите изборни региона в София дадоха 2679 гласоподаватели.

През 2019 година Българска социалистическа партия заложи на кандидатурата на Мая Манолова, само че загуби кметските избори в столицата. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР