Стоим зад кабинет на промяната. Хората искат стабилност и сигурност.

...
Стоим зад кабинет на промяната. Хората искат стабилност и сигурност.
Коментари Харесай

Манолова потвърди, че може да вземе мандата, но каза, че не е редно

Стоим зад кабинет на смяната. Хората желаят непоклатимост и сигурност. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова в коментар за решението на партията на Слави Трифонов да върне мандата за сформиране на държавното управление.
Тя уточни още, че президентът ще реши на кого да връчи третия мандат, само че " не е разумно да го връчи на най-малката парламентарна група, тъй като не е редно ", добави тя, визирайки своята група. " Ние можем да носим отговорност, само че не считам, че е обикновено зад тила на най-малките да се скрият огромните ", повтори тя.
Манолова заявява, че подмолни диалози не са водили с никой за предстоящ кабинет.
" Икономическото и общественото лято ще бъде тежко, в случай че депутатите не престават да се разсейват за проблемите на своите гласоподаватели и не престават да неглижират упованията на хората ", счита Мая Манолова.
Тя прикани депутатите да спрат да се занимават " единствено с партийни маневри " и с връчването и връщането на мандати.
" Обръщам се към народните представители, към управлението на Народното събрание, към ръководителите на парламентарни групи, с изключение на да се занимават с приемане и връщане на папки с мандати, да се заемат с това, за което бяха определени да влязат в Народното събрание – с проблемите на българските жители. За страдание в програмата на Народното събрание не виждам значимите за жителите тематики ", съобщи Манолова.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР