Стоил Георгиев , който жестоко преби собствения си питбул в

...
Стоил Георгиев , който жестоко преби собствения си питбул в
Коментари Харесай

Собственикът на пребития питбул в Пловдив употребявал много дрога, издевателствал и върху друго куче

Стоил Георгиев, който грубо преби личния си питбул в Кършияка, употребявал  редовно опиати, научи TrafficNews . По информация на живеещи в квартала, имало слух, че младият мъж има отключено заболяване, в резултат на всекидневната приложимост на неразрешени субстанции. Вероятно това подтиква Стоил да прави сходни садистични дейности. Припомняме, че  ученици от ФЕГ „ Антоан дьо Сент – Екзюпери ” алармираха неотложно органите на реда за случката, която се разви през вчерашния ден сутринта. Младежите забелязали питбула, който минал около гимназията, а видно картината била ужасна, тъй като кучето изглеждало брутално пребито и нарязано, със счупено краче. Момчетата станали очевидци по какъв начин стопанинът с ритници вкарал кучето в жилището си тъкмо против образователното заведение.
Прочетете още


Те подали незабавно сигнал до 112 и по-късно, след идването на патрулните служители на реда, Георгиев е бил арестуван. След дълъг престой в полиция и прокуратура, кучето най-сетне е било избавено и сега го лекуват в клиника.

Предполага се, че Стоил с изключение на нанасяне на побой върху животното, е правил и полови актове с него нееднократно. Това не е загадка и за съседите на мъжа. Всички били наясно, че той бие животното си, само че от боязън не са подавали сигнали. По роман на хората в региона, мъжът бил извънредно нападателен и посягал на деца от блока. Това нападателно и несъответстващо държание,според тях е в резултат на дългите години, в които Георгиев е употребявал неразрешени субстанции.

Пред медията ни описаха, че Георгиев е на към 30 години и това не първото животно, над което издевателства по този метод. По думите на живеещи в квартала, той населява самичък жилището си в Кършияка, тъй като околните му живеят в чужбина. Те описаха още, че от дребен обикалял със съмнителна компания. Преди да стартира да използва опиати, Стоил изглеждал приветливо и не се държал по този метод. Сега апартаментът  му приличал на хранилище за отпадъци. 

TrafficNews продължава да следи случая. Медията ни поздравява младежите от Френската гимназия, които избавиха унизеното животно за смелата и виновна постъпка. 





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР