СТО+ - годишният Карнавал в Габрово ще започне с щура,

...
СТО+ - годишният Карнавал в Габрово ще започне с щура,
Коментари Харесай

СТО+ - годишният Карнавал в Габрово ще започне с щура, детска и приказна веселба

СТО+ - годишният Карнавал в Габрово ще стартира с щура, детска и приказна забава. Тази година Карнавалният екип се е постарал доста за това децата от близо и надалеч, които дойдат в Габрово да имат един трогателен и запаметяващ ден, изпълнен с разнообразни събития. Първи на звездния пешеходен маршрут ще могат да се изявят групите от детските градини в „ Карнавална уличка на чудесата “. Това се прави за първи път в границите на карнавала и ще сплоти котешки банди, мускетари, бременските музиканти, славни пирати, разнообразни анимационни герои, бизнес инсекти и още други знайни и незнайни приказни герои в един музикално-танцов махленски театър, изпълнен с комизъм и детска олелия.

Освен тях, карнавалното въодушевление ще продължи с картина, в която чакаме всички смели и несрамежливи мами, бащи и техните деца, маскирани и нагримирани…до неразбираемост.Началото е 11:00 ч. а маршрутът обгръща ул. „ Радецка “– детското шествие ще стартира от пл. " 1 май " и ще приключи до храм „ Света Богородица “, в границите на това трасе участниците ще могат да показват своя гений на две трибуни.

Карнавална сценас обичаните на всички АнИматорС, актьорите от Държавен куклен спектакъл – Габрово и Бъбъл шоу ще чакат всичкив градинката на Глинените гърнета от 12:30 ч.

Няма по какъв начин да пропуснем нещо доста обичано на дребни и огромни, което най-нетърпеливите към този момент започнаха да си търсят -пункта за карнавален грим. Учениците от Гимназията за театрални и екранни изкуства в Пловдив ще показват своите умения и гений и ще се погрижат да бъдете изрисувани по неповторим метод, който обезпечено ще притегля погледите на всички по време на Карнавала. Пунктът ще е отворен за жители от обяд до 16:30 часа, а по-късно учениците ще се включат в огромното вечерно Карнавално шествие.

Сигурни сме, че силата и ентусиазмът за изяви в този ден ще е толкоз огромна, че програмата за дребните другари на Карнавал Габрово ще продължи от13:00 ч в градинката с мечето с Детски мини карнавал. Водещ ще е бате Енчо, а уредниците дават обещание доста спортни надпревари и награди.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР