Стивън Нелмс и съпругата му Глори са заедно вече 3

...
Стивън Нелмс и съпругата му Глори са заедно вече 3
Коментари Харесай

Този мъж казва, че не може „да си позволи“ своята съпруга. Причината за това е трогателна

Стивън Нелмс и брачната половинка му Глори са дружно към този момент 3 години. Когато синът им Есра се ражда, двамата вземат решение, че Глори ще напусне работа, с цел да посвети цялото си време на детенцето.

Преди време Стивън написа покъртителен пост в своя блог, отдаден на жена му. За негативно време той стана известен в цялото интернет пространство. И има за какво.

„ От известно време насам мисля по този въпрос. Съпругата ми се грижи за дома ни и отглежда нашия наследник. Но аз не мога да си я разреша. Сменя му пелените, храни го, играе си с него, приспива го и го утешава, когато е смутен. А това е единствено началото.

Разбира се – изцяло естествено е, когато си родител, да се грижиш за личното си дете. За тези услуги обаче се заплаща, освен това доста. "

Стивън пресмята какъв брой коства работата на жена му за една година:

- В Съединени американски щати междинната месечна заплата за бавачка на цялостен работен ден е 705 $ или 36 660 на година.

- Цена за разчистване на дома – от 50 до 100 $ на седмицата или 5200 на година.

- Хора, извършващи персонално извършване на покупки – по 65 $ на час за 4 часа на седмица – 13 520 на година.

- Личен готвач – 240 $ на седмица, 12 480 на година.

- Финансов помощник, който се занимава със сметките на къщата и бюджета печели приблизително по 15 $ на час. За пет часа в седмицата – 3900 на година.

- Професионални интеракции (например бизнес вечери) с персонален помощник ще костват 75 $ на час. За четири часа общо – три пъти в годината: 900 на година.

- Пране – 25 $ на седмица, 1300 на година.

„ Общо годишната й заплата възлиза на 73 960 $. Обективно видяно – в случай, че заплащането е на едно много обидно приблизително равнище – не мога да си разреша брачната половинка си.

А да не забравяме, че тя не си е взела болнични с детски, няма неплатен отпуск. Всичко това са облаги, които биха донесли на някого над 70 хиляди $ на година.

Срам ме е, че в миналото съм я предиздвикал да се усеща отговорна за това, че си е купила нещо за себе си. Срамувам се от обстоятелството, че тя няма възприятието, че има същото право над нашия приход като мен самия.

Обича ме, обича нашия наследник, нашето семейство. Очевидно не прави всичко това поради заплащането или поради някакво самопризнание. Но сигурно няма нищо неприятно в това да знае, че всичките й старания на майка, грижеща се за детето у дома, биха й докарвали два пъти повече пари от моя личен приход.

И по този начин, по един в действителност чудноват метод, това е моето „ Благодаря “. Ценя те извънредно доста като моя брачна половинка, като майката на моето дете, като човек, който постоянно ми пази гърба. Ти си по-безценна от рубини. И аз не мога да си те разреша. “

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР