Стивън Хокинг е един от най-изключителните хора на нашето време.

...
Стивън Хокинг е един от най-изключителните хора на нашето време.
Коментари Харесай

Стивън Хокинг: Господ съществува! Ето как е открил доказателство за това

Стивън Хокинг е един от най-изключителните хора на нашето време. Въпреки че страда от болест, която лимитира тялото му напълно, той не се отхвърля и се бори за живота и труда си. Болестта му е такава, че когато му слагат диагнозата, лекарите му оповестяват, че вероятността да живее повече от 2 години е минимална. Въпреки това, Хокинг не се отхвърля и оборва всички медицински прогнози и е един от дребното хора с такава диагноза, който е доживял до впечатляващите 75 години. По отношение на научно-изследователската си активност, ученият също е доста деятелен.

Мозъкът му работи на цялостни обороти, а мислите и откритията си може да предава на другите благодарение на специфични устройства, които му оказват помощ. Интересите му са главно в региона на квантовата физика, космологията и теорията на струните. Дълго време той е преподавал математика в Кеймбридж. Именно въз основа на математическите си калкулации, Стивън Хокинг направи следващото необикновено изобретение, а точно, че Бог съществува.

Разбира се, тук става дума за доказателство, че Бог съществува.

Хокинг споделя доктрина, че обезателно би трябвало да съществува висша мощ или „ основател “, който да основава чудесата и съвършенството в света. Според учения няма по какъв начин светът ни да съществува във типа, в който е, в случай че няма някой или нещо, което да го сътвори. Теорията си той взема решение да потвърди, откакто брат му изпада в клинична гибел, само че се връща към живота.

Той му споделя забавни неща от това прекарване, като даже твърди, че е видял Бог, до момента в който е бил в положението сред живота и гибелта. Хокинг прави редица комплицирани математически калкулации и стига до извода, че единствено висша мощ може да сътвори всички научно необясними чудеса, които има на света. Той дава образец и с очите ни, които дефинира като „ топки желе “, които и до ден-днешен учените не могат да разгадят изцяло.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР