Стив Мартин се радва на филмова и телевизионна кариера вече

...
Стив Мартин се радва на филмова и телевизионна кариера вече
Коментари Харесай

Стив Мартин обмисля края на кариерата си

Стив Мартин се радва на кино и телевизионна кариера към този момент седем десетилетия. Въпреки това може да не е на екрана още дълго. След толкоз години той взема решение да забави темпото.

Мартин е едно от огромните имена в комедията. Виждали сме го в какви ли не функции - от " Мухльото " (1979 г.) до " Тримата амигос " (1986 г.) и " Бащата на булката " (1991 г.). Сега той играе в комедийния крими сериал Only Murders in the Building, който лично продуцира. И бързо се превърща в един от най-обичаните сериали на американската стрийминг платфома Hulu. 

Звездата декларира, че точно този сериал може да е последният му актьорски план.

 

" Когато завърши, няма да диря нищо друго ", споделя 76-годишният артист пред The ​​Hollywood Reporter. " Няма да диря други филми. Не желая да върша епизодични функции. Това е, необичайно е. "

Пред People номинираният за Еми артист споделя, че не е очаквал да продукцията да се трансформира в подобен шлагер.

" Не мисля, че в миналото в действителност очаквате да се случи нещо такова, тъй че е приятна изненада, когато стане ", счита Мартин. И добавя, че ще продължава да играе с неговия сътрудник Мартин Шорт в близкото бъдеще. " Вероятно ще създадем нашето шоу онлайн, до момента в който не се оттеглим вечно ", разкрива Стив.

Защо въпреки всичко Мартин желае да забави темпото

Той е в развлекателната промишленост от 1968 година, когато стартира кариерата си като написа епизоди на The Summer Brothers Smothers Show. Сега, 54 години по-късно, взема решение да даде приоритет на живота си отвън екрана.

" Имам фамилен живот, който е в действителност занимателен ", изяснява той. " Да фотографирам филм в този момент, да отида на друго място да пребивавам - не искам повече да върша тези неща. И прибавя, че не може просто да изчезне някъде за три месеца.
 Снимка 583789
 

Въпреки че Мартин има намерение да забави темпото, той все пак не приказва публично за пенсиониране. По думите му не се интересува от присъединяване в нови филми, само че " пенсиониране " не е думата, която следва в живота му. Просто ще работи по-малко, разкрива артистът. " Съпругата ми споделя: " Винаги казваш, че ще се пенсионираш, и по-късно постоянно измисляш нещо ", подмята Мартин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР