Стив Банън, бившият съветник на президента на Съединените щати Доналд

...
Стив Банън, бившият съветник на президента на Съединените щати Доналд
Коментари Харесай

Екссъветник на Тръмп сравни Китай с Германия от 30-те г. на XX век

Стив Банън, някогашният консултант на президента на Съединените щати Доналд Тръмп, съпостави Китай с Германия от 30-те години на XX век , предупреждавайки, че страната може да тръгне по същия тъмен път, в случай че Съединени американски щати не се опълчват на надигането на китайската страна , осведоми " Гардиън ".

Пред " Ню Йорк таймс " Банън разясни, че Съединени американски щати не би трябвало да разрешават на Китай да господства в света.

 Стив Банън: Уволнението на Коми – най-голямата неточност в политическата история
Стив Банън: Уволнението на Коми – най-голямата неточност в политическата история

Банън удостовери, че е бил срещу решението на президента Доналд Тръмп

Китай сега е Германия през 1930 година По-младото потомство е толкоз патриотично, съвсем ултранационалистично, предизвести той.

Бившият консултант на Белия дом се приготвя да даде старт на международен антикитайски кръстоносен поход. Самият Банън се назовава " махленски войник " .

Бившият основен пълководец на Тръмп е уверен, че ориста е отредила спор сред Съединени американски щати и Китай.

" Китайският модел през последните 25 година се базира на вложения и експорт. Кой финансира това? Американската работническа и междинна класа. Не можете да разберете Брекзит или събитията през 2016 година, в случай че не осъзнаете, че Китай изнася дефлацията си, те изнасят свръх потенциал ", счита той.

По думите му преустройството на икономическите връзки е централен проблем, който може да бъде позволен единствено от Съединени американски щати.

" Ние не сме в икономическа война с Китай, Китай е в икономическа война с нас ", сподели той пред CBS.

По-късно тази седмица Банън ще изнесе тирада на събитие в Хонконг.

През март 2016 година той разгласи, че Съединени американски щати ще влязат във война с Китай за Южнокитайско море до 5-10 години.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР