Стипендиантите от поредната кампания на Община Дупница за подпомагане на

...
Стипендиантите от поредната кампания на Община Дупница за подпомагане на
Коментари Харесай

Стипендиантите от поредната кампания на Община Дупница за подпомагане на даровити деца получиха своите финансови стимули

Стипендиантите от следващата акция на Община Дупница за подкрепяне на даровити деца, получиха своите финансови тласъци през днешния ден.

Това стана по традиция в кабинета на кмета инж.Методи Чимев.

" Вашите триумфи, не са единствено персонални и за наслада на фамилиите ви. Те са триумфи за нашия град и нашите съграждани, тъй като вие сте деца на Дупница. Продължавайте в този дух, не се отхвърляйте и триумфите, уверен съм, ще бъдат още повече в идващите години ", обърна се към даровитите деца инж.Чимев.

Стипендии получиха Александър Венелинов Радев за положителното си показване на национални и интернационалните надпревари и шампионати по математика; Андрей Александров Лумбев за отличното си показване на олимпиади и надпревари в разнообразни научни области; Катрин Димитрова Младенова за своите достижения в региона на изобразителното изкуство; Георги Методиев Захаринов за високите си достижения на състезания за рецитация; Стефан Стефанов Димитров за своите оценки на национални и интернационалните надпревари по тенис на маса. Еднократно финансово стимулиране получават: Румен Руменов Деянски за достиженията си в региона на математиката; Данайа Йорданова Даскалова за положителното си показване на национални и интернационалните състезания по изобразително изкуство; Камелия Димитрова Ранова за оценките си от национални и интернационалните шампионати по художествена гимнастика.

Следващата сесия е през месец ноември, когато ще бъдат разпределени последните за 2023 година три финансови подтиквания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР