Стинг и Александър Сано се оказаха седалка до седалка в

...
Стинг и Александър Сано се оказаха седалка до седалка в
Коментари Харесай

Сано засне папарашка СНИМКА на Стинг в самолета

Стинг и Александър Сано се оказаха седалка до седалка в самолета, разграничени единствено от една пътека.

Родната звезда на киното и малкия екран разгласява през вчерашния ден в Инстаграм къс клип - стори, в който се вижда, че седалката пред него е населявана от самия Гордън Съмнър, прочут на целия свят като Стинг.

Англичанинът седи в бизнес класата на полета и се е разположил на две седалки. А зад себе си е взел още две, на които е дислоцирал калъфа с китарата си. Така по натурален метод се получава отдалеченост сред огромната звезда на музиката и останалите пасажери, написа "Телеграф ".

Самият Сано обаче е поставил и няколко въпросителни знака на клипа, тъй като Стинг е с маска и не е напълно сигурен дали в полета от Амстердам е самият Гордън Съмнър. Практика е звездите да окупират по четири седалки в къси интернационалните полети, където няма обособена бизнес класа като за огромните трансконтинентални дестинации.

Така преди време Жан Клод ван Дам взимаше също по четири седалки, идвайки на фотоси в София или минавайки пренос, като на първите две обичаше да прави извършения за разпъване, а зад него имаше буфер, който оставаше безработен или пък там си слагаше сакото. Та и в този момент Стинг работи по същия метод с китарата. Стинг в този момент приготвя турне из Европа, като на 25 март се връща в Амстердам за концерт.

Сано беше тези дни из Западна Европа, където предпремиерно бе показван филмът „ В сърцето на машината “, който идващия петък излиза всеобщо и по родните екрани, а тази седмица го прожектират в определени салони предпремиерно. След представянето на кино лентата в Германия той отиде за фотоси в Амстердам. Сано е пандизчия, който поставя тежък труд в Кремиковци, когато се случва нещо неизмеримо в новия БГ кинохит.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР