Стимулирането на чувствителните зони е деликатен въпрос. От една страна, всички

...
Стимулирането на чувствителните зони е деликатен въпрос.
От една страна, всички
Коментари Харесай

10 трика за стимулиране на мъжа по време на секс

Стимулирането на сензитивните зони е внимателен въпрос.
От една страна, всички знаем какво, по какъв начин и с каква активност. И въпреки всичко постоянно ще има трикове и техники, които ще пренесат интимния ни живот на друго равнище.

Най-чувствителната зона на пениса
Повечето от нервните окончания са ситуирани в горната част на пениса, тъй че по време на всички операции обърнете особено внимание на главата на пениса, короната на главата (мястото, където главата се свързва с тялото) и френулума.

Пенисът е разнороден
Мрежата от нервни окончания допуска, че някои елементи на пениса са по-чувствителни от други. Стълбът на пениса, да вземем за пример, е минимум сензитивен към стимулация, а най-отзивчивата зона е главата. Според анатома Зденек Халат на главата има освен доста нервни окончания, те също са от разнообразни типове. Повечето от нервните окончания се назовават " генитални телца ", само че има и телца на Пачини и телца на Руфини. Някои от тях обичат доста леки докосвания, други - твърдоглав напън. Нервните окончания са съсредоточени към две зони: короната и френулума.

Спрете да се движите нагоре и надолу от самото начало
Да, знаем, че това е най-очевидната „ посока “, само че, почтено казано, не е нужно да се ограничаваме до нея. По време на стимулация на пениса можете да завъртите дланта си по посока на часовниковата стрелка или назад на часовниковата стрелка - по този начин нервните окончания могат да бъдат подтиквани по нов метод. По време на орална стимулация можете да стенете, тогава вибрацията от гласните струни ще се съобщи на пениса.

Още един трик
По време на орален секс се отдръпнете за секунда, оближете устните си и духнете по главата. Можете също по този начин да опитате леко да докоснете региона към темето с език и да докоснете френулума с един пръст.

Не очаквайте непрекъсната ерекция и не спирайте да се галите
Ерекцията не постоянно е прецизен индикатор за равнището на възбуденост. Така че, в случай че отслабва понякога, не се тормозете. Във всяко положение пенисът съдържа същия брой нервни окончания.

Не забравяйте тестисите
Някои дами считат, че стимулацията на тестисите е мъчителна за мъжа. Всъщност, с тях просто би трябвало да се работи деликатно, с цел да е позитивен резултатът. Погладете, гъделичкайте или нежно търкаляйте тестисите сред пръстите си. Как да разберете какво му харесва? Тестисите ще се издигнат и ще се притиснат към тялото - това значи, че сте съумели да постигнете кремастер рефлекса - мускулът, който повдига тестиса и се извива като пружина. Така той повдига тестисите си преди оргазъм.

Издърпайте обратно скротума
Ако сътрудникът ви свършва прекомерно бързо, а вие, в противен случай, желаете да забавите малко финала, хванете основата на скротума с палеца и показалеца си и леко дръпнете малко надолу. Както писахме нагоре, тестисите се издърпват нагоре преди оргазъм и като ги издърпате надолу, можете леко да забавите края.

Натиснете го сред краката
Или по-скоро сред скротума и ануса. Ако натиснете тази област с върховете на пръстите си, можете косвено да стимулирате простатата, жлеза, която е доста сензитивна към милувки, която се намира в тазовата празнина.

Не се опасявайте да изследвате гърба
Разбира се, първо би трябвало да се уверите, че сътрудникът ви няма нищо срещу - някои мъже считат, че сходни милувки ги лишават от мъжествеността им. Но в случай че не, това ще бъде прелестен нов свят за него. Не забравяйте, че би трябвало да имате на разположение лубрикант. Отделете време и се уверете, че придвижванията ви са безвредни и приятни.

Стигнете до простатата!
Простатата може да се подтиква посредством напън върху перинеума или непосредствено през ануса. За да опитате това, вкарайте пръста си в ануса му и напипайте за подутина с размер на орех на предната стена на ректума, на към 7 см от входа. Тази област може да се масажира с лек напън, леко прегъване на пръста, с придвижване „ ела при мен “. Ако му харесва, простатата ще се усили по мярка или даже ще се свие на дребни прояви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР