Стилът на обличане на принцеса Даяна вдъхновява вече няколко поколения

...
Стилът на обличане на принцеса Даяна вдъхновява вече няколко поколения
Коментари Харесай

Най-запомнящите се рокли на принцеса Даяна

Стилът на обличане на принцеса Даяна въодушевява към този момент няколко генерации дами. Нейният неналожителен почерк в модата, по едно и също време грациозен, само че и рушащ граници, към момента е обект на коментар. Ето и някои от най-запомнящите се рокли на принцеса Даяна.
Булчинската рокля
Даяна Спенсър се омъжва за принц Чарлз на 29 юли 1981 година в катедралата " Свети Пол " в Лондон. Роклята е дело на дизайнерката Елизабет Еманюел . Моделът е с обемни ръкави с панделки, типични за стила на 80-те години и дискретна бродерия в долната част на полата.

 булчинската рокля на принцеса даяна

Най-впечатляващото в сватбения тоалет е шлейфът на роклята - с дължина от 7.62 м ., той е най-дългият, виждан на женитба на английското кралско семейство.

 принцеса даяна, сватбане рокля, булчинска рокля

Роклята на отмъщението
Revenge Dress изрично е най-иконичната рокля, носена от принцеса Даяна. Малката черна рокля е по дизайн на Christina Stalbolian . Тя нарушава няколко фешън правила в кралското семейство. Първо е в черно, което английските кралски особи по протокол носят единствено на заравяне. Второ - оставя на показ раменете. И трето - дължината е над коленете.

 revenge dress принцеса даяна

По-специален е мотивът, по който е носена. Същата вечер в ефир е показано авансово записано изявление с принц Чарлз, в което той признава, че е изневерявал на Даяна и че бракът им е необратимо унищожен. Вместо да се скрие от публичността, Даяна посещава събитие в Serpentine Gallery в Лондон и наподобява удивително!

Траволта роклята
Още една доста известна рокля в известната просвета. По време на вечеря в Белия дом през 1985 година принцеса Даяна танцува с артиста Джон Траволта, а моментът е запечатан в красива и запаметяваща се фотография. Дългата черна рокля е на дизайнера Victor Edelstein .

 джон траволта принцеса даяна

Не пропускайте:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР