Стилът на Кейт Мидълтън се обсъжда повече от десет години,

...
Стилът на Кейт Мидълтън се обсъжда повече от десет години,
Коментари Харесай

Стил и красота от Кейт Мидълтън – визия за милиони без пари

Стилът на Кейт Мидълтън се разисква повече от 10 години, само че тя не стопира да удивлява с грациозност, само че най-важното – не по-кралски здравомислещ метод към облеклото. Предлагаме ви няколко хрумвания по какъв начин да спестите от бюджета, само че не за сметка на елегантността.

Пестеливата Кейт

Херцогинята няма никакъв проблем да обуе едни и същи обувки по няколко пъти. Колекции с нейните аксесоари могат да се намерят и в интернет и са изцяло налични. Така да вземем за пример постоянно залага на черна дантелена рокля Даян декор Фюрстенберг. Преминала през три бременности, Кейт има и сбирка за тези моменти от живота й.

Ботушите й Penelope Chilvers също са извънредно известни и тя ги носи от университетските си години. Това е по този начин, тъй като тук няма старомодност, те са безконечни.

Разчитайки на безконечни универсални модели, Кейт в никакъв случай не наподобява неуместно. Сигурни сме, че ще забележим тези ботуши повече от един път. Както всички останали гореспоменати тоалети.

Урок 1: Не гонете горещи, екстравагантни трендове, избирайте класики и не пестете от качество. Да, Кейт не е фен на скъпите облекла. Тъй като ги носи по няколко пъти, херцогинята залага на марки като: „ Louboutins “, „ Manolo “ или „ Jimmy Choo “. Мидълтън разчита на доверени английски марки като L.K. Bennett и Pied-A-Terre. Като за брачна половинка на принц тя има скромна сбирка обувки, само че всички те са солидни, типичен стилове, неутрални на външен тип и ще дават отговор на всевъзможен тип.

Да живее всеобщият пазар

Докато целият свят се впечатлява от обичаните американски марки на Меган Маркъл (между другото, не най-евтините), Кейт не изневерява на обичаните си. Както прилича на член на английското кралско семейство, тя поддържа локални производители и натъртва на бюджетните категории. Изключение е всемогъщата испанска марка Zara, пред която и елементарните възпитаници, и нашата героиня са равни. Както знаете, тя купува единствено дънките си там.

Кейт може елементарно да обуе обувки от супербюджетната марка Monsoon и да си постави обеци Accessorize.

Урок 2: Феновете на Кейт постоянно се чудят за какво евтините облекла в никакъв случай не й наподобяват „ евтини “. Тайната е елементарна и всеки може да си го разреши: всеки предмет, който попадне в дрешника на херцогинята, е определен съгласно фигурата й – било то ежедневна рокля от Topshop или вечерна рокля от друга обичана марка, Temperley London.

Ако отидете до най-близкото ателие ще разберете сами, че прилепналите панталон или риза към вашата фигура костват доста пари. Но в следствие ще получите облекло, което ще пасне като ръкавица.

Модни победи

Кой от нас не харесва огромните шопинг центрове. Кейт не прави изключение тук. Може единствено да се гадае по какъв начин наподобяват лицата на чиновниците на Bicester Village, първокласен магазин в покрайнините на Оксфорд, когато херцогинята се появи пред тях. Обикновено прекарва там към 40 минути със свои приятелки, като постоянно деликатно изследва стоките и най-изгодните цени.

Урок 3: Аутлет извършването на покупки не се нуждае от реклама. Всеки шопохолик ще удостовери, че намирането на „ идеалната дреха “ на повече от привлекателна цена е особено наслаждение. Не би трябвало да пренебрегвате магазина, единствено тъй като той ви е надалеч или пък смятате, че там няма нищо за вас. Опитвайте и проучвайте.

Предайте го на различен

Кейт не се колебае да носи непознати неща и не става въпрос единствено за диадемите на починалата принцеса Даяна или брошките, обилно дарени от кралица Елизабет. Тя може да излезе с рокля, заимствана от личната й майка. По едно време, когато Кейт се появи за първи път в синя копринена рокля от марката Reiss, всички бяха доста сюрпризирани да схванат, че тоалетът е от майка й.

Кейт учи децата си на традицията да предават нещата. Всички си спомняме алените обувки, в които дребният принц Джордж направи първите си стъпки, по-късно в тях видяхме дребната принцеса Шарлот, както и принц Луис

Урок 4: Няма нищо неприятно в това да дадеш втори живот на роклята на майка ти. Особено, в случай че стилът не е стар. Ако си спомним, че модата е циклична, тогава всички неща на нашите родители рано или късно още веднъж стават настоящи. Когато се грижат вярно за тях, те могат да наподобяват като нови за дълго време. И тук има още един значим колорит: Кейт знае по какъв начин да се грижи за облеклата си, няма значение дали е нова или не напълно. Според осведомени всички тоалети от дрешника й се изпращат в химическо почистване по график, измиват се и се обработват с най-хубавите средства и по-късно се слагат деликатно на лавици и закачалки в специфични опаковки. Така тя може да им се радва дълго време.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР