Стилът на Блейк Лайвли винаги прави впечатление! Актрисата за пореден

...
Стилът на Блейк Лайвли винаги прави впечатление! Актрисата за пореден
Коментари Харесай

Блейк Лайвли отново впечатли със стил на премиерата на новия си филм

Стилът на Блейк Лайвли постоянно прави усещане! Актрисата за следващ път очарова със стила си, до момента в който излизаше от хотел Crosby Street в Ню Йорк. Лайвли беше в града за премиерата на идния си филм “The Rhythm Section”, само че имайки поради какъв брой ослепителен беше тоалетът ѝ, всеки би могъл да се обърка, че е на снимачната площадка.

Изминаха към пет месеца, откогато Лайвли роди третото дете от брачна половинка си Райън Рейнолдс , което изяснява и за какво толкоз време странеше от светлините на прожекторите, само че това се промени с идната премиера на новия ѝ филм.

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс >>>

View this post on Instagram
A post shared by ELLE Vietnam (@ellevietnam) on Jan 27, 2020 at 11:19pm PST

Вдъхновена като че ли от 40-те години, с рубиненочервено червило и небрежна прическа, Лайвли несъмнено даде мотив за наслада на фотографите и почитателите пред хотела. Актрисата носеше разкроен тренчкот с огромна яка в нежно розово, а визията ѝ беше допълнена от тъмночервени ръкавици и високи кожени ботуши. Визията на съдбовната жена безспорно ѝ подхожда, само че това, което я направи толкоз съвременна, бяха златните гердани с доста медальони.

View this post on Instagram
A post shared by The Rhythm Section (@therhythmsectionmovie) on Jan 27, 2020 at 8:53pm PST

За формалната премиера на кино лентата в понеделник вечер Блейк Лайвли заложи на шикозна рокля от черно кадифе с голи плещи и надълбоко деколте . Визията ѝ беше приключена с високи кожени ботуши на Louboutin и черни кожени ръкавици над лактите. За още искра способстваха и няколко реда перлени колиета с изумруден камък.

Още фотоси от събитието разгледайте в галерията!

Към галерията >>>

View this post on Instagram
A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Aug 8, 2018 at 2:42pm PDT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР