Стига сме говорили за родния ни град като за красив,

...
Стига сме говорили за родния ни град като за красив,
Коментари Харесай

Атанас Камбитов: Събуди се Благоевград! Време е! За ново начало върху здравите основи, които положихме преди 4 години

Стига сме говорили за родния ни град като за хубав, организиран и многолюден, само че в минало време. Гласувайте с разсъдък, с цел да спрем упадъка и разрухата. Знаете, че аз и екипът ми можем да спрем това...

Скъпи другари,

Ръководих община Благоевград 8 години. Години, в които аз и екипът ми поставихме здрави основи, върху които да градим положителното бъдеще на родния ни град. С несподелни пред вас старания и с доста работа натрупахме значим опит, които ни помагаше да се оправяме с сложното ръководство на административната машина.

Да сме получили доверието на Благоевград, чийто поданици са интелигентни, будни и здравомислещи хора, град, в който порастват децата ни, живеят околните ни и приятелите ни, които срещаш всеки ден по познатите и изпълнени със мемоари градски улици, беше огромна отговорност.

Дълг, който поехме,амбицирани да оправдаем това доверие, построено през срещите и разговорите с вас, през споделените болки и паники...

Днес 4 години по-късно, когато виждам стотиците блокове, които санирахме, парковете,които изградихме, издигнатите по наше време детски градини, спортни зали, плувен басейн, нови кръстовища, нови улици и булеварди, нови обществени жилища, се запитвам: Какво още би трябвало да се направи?!.

Когато в срещите ми с вас, по време на акцията, ми припомняхте за построения напълно нов квартал над ЮЗУ, за новото хранилище, за новите водопроводи и асфалтирани улици по селата, за фестивалите, оживените улици и щастливи търговци, си давам сметка, че това, дали още веднъж ще дадете гласа си за мен и екипа ми, с който незабавно ще стартира да работя в общината, НЕ Е толкоз значимо.

По значимо е, че сме оставили трайни следи в обичания ни град. Накъдето и да се обърнеш се вижда това, което аз и екипът ми, дружно с вас, постигнахме за Благоевград.

Поставихме здравите основи, върху които знаехме по какъв начин да градим бъдещето на Благоевград като най-модерния и най-красив български град.

За страдание 4 години не се случи нищо, което да е съизмеримо с направеното. И това беше главният ми претекст да се включа в предизборната конкуренция. Защото със силата на моя опит, с високата експертиза на екипа ми, ние можем да довършим отнова, което заложихме в интервала на 8-те години на нашето ръководство.

Приятели,

След броени часове ще упражните правото си на глас. Време е за размисъл. Призовавам ви да гласувате по този начин,че да сложим завършек на застоя в Благоевград, на задълбочаващия се крах, с цел да сложим ново начало върху здрава основа. Гласувайте по този начин,че да не приказваме за хубав и организиран Благоевград единствено в минало време. Гласувайте за кмет, потвърдил,че може да работи и знае по какъв начин.

Благоевград няма време за губене.

Бюлетината е номер 77, ще работим още веднъж дружно за Благоевград.

Ваш Атанас Камбитов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР