Стига с квалификация и обиди! Кирил Петков не е страхливец,

...
Стига с квалификация и обиди! Кирил Петков не е страхливец,
Коментари Харесай

Борисов към Петков: Ако България стане тъмния субект на Балканите и ако счупим и правителството на Северна Македония, вие ще работите в услуга на г-жа Митрофанова

" Стига с подготовка и обиди! Кирил Петков не е " страхливец ", оправдавам се за през вчерашния ден. Той е " воин " и ние през днешния ден му даваме опция на Европейския съвет да станат и да му ръкопляскат на крайници. А в случай че България стане тъмния индивид на Балканите и в случай че счупим и държавното управление на Северна Македония, вие ще работите в услуга на госпожа Митрофанова ", сподели на конференция в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.

Заедно с него в конференцията участваха Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС, зам.-председателите на партията и народни представители Томислав Дончев и Даниел Митов, както и депутатът Кирил Ананиев - някогашен финансов министър.

Френското предложение за решаването на казуса със Северна Македония е най-хубавото решение. Той прикани премиера Кирил Петков да внесе предлагането в Народното събрание и ръководещите в Народното събрание да го одобряват и да отпушат пътя на Скопие към договарянията.

" Ние понесохме тежестта си през вчерашния ден. Сигурно ще изгубим гласоподаватели, само че ще спечелим в дълготраен проект обединени, мощни, Западни Балкани ", сподели още Борисов.

Той прикани да се спре с квалификациите и обидите и да се пристъпи към работа, с цел да бъде решен казусът. " Спрете да изричате квалификации. Вие сте смелите, вие сте готините, вкарайте го в зала. Вие ще оберете аплодисментите на целия Европейски съвет ", сподели Борисов.

 Пресконференция на ГЕРБ Пресконференция на ГЕРБ Източник: Скрийншот/Facebook
" Има големи спекулации по тематиката за бюджета ", добави той. Лидерът на ГЕРБ сподели, че имат по-добри оферти за бюджета, а този на ръководещите е нефелен и строшен. " За да няма каквато и да е нечиста сделка, в случай че не одобряват нашите решения, в случай че не се вслушат в разсъдъка, дано внесат две точки в дневния ред - Северна Македония и Албания и приемане на бюджета " съобщи Бойко Борисов и прикани депутатите си да одобряват бюджета даже и неприятния бюджет на ръководещите.

По думите му държавното управление беше свалено поради тяхната надменност и тъй като са изпаднали в изолираност в Народното събрание. " Аз им предлагам на всички, дано се върнем към предизборните стратегии. Сега стратегии няма. Да се върнем към стратегиите. Аз по тази причина споделям партия, която поддържа влизането ни в Еврозоната, партия, която е на страната на Украйна и твърдо зад НАТО и Европейски Съюз, партия, която е за разширение на Западните Балкани, партия, която е за цялостна диверсификация и от газа, и от петрола, за нашите сътрудници. Винаги може да се откри формула по тези значими задания - правосъдна система, промени същински - да седнат и да приказват способените от всяка една партия хора и да ги решат ", съобщи Борисов.

Той още веднъж прикани депутатите да проявят схващане и да одобряват тези две точки.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР