Степан ПоляковПомните ли оная крадлива гъркиня, русата красавица, евродепутатката? Която

...
Степан ПоляковПомните ли оная крадлива гъркиня, русата красавица, евродепутатката? Която
Коментари Харесай

За двойните стандарти на Лаура

Степан Поляков
Помните ли оная крадлива гъркиня, русата хубавица, евродепутатката? Която дружно с крадливото си италианско гадже, също служител в Брюксел, и дружно с крадливия си атински татко трупаха банкноти от незаконна активност с висока степен на заплаха за обществото. Складираха ги в дрешници, шкафове, куфари. И най-после полицията ги закова като по учебник. В някоя цивилизована страна щяха да получат най-малко 10 години. Не и в Белгия. 
Какво се случи с тях ли? Под самия нос на Европрокуратурата! Нищо, безусловно нищо. Реабилитирани, възобновени на скъпоплатените си чиновнически длъжности. 
Но това, което Лаура не видя в самия Брюксел, го видя чак в... Генерал Тошево. И какъв цирк спретнаха на тамошния кмет за някакъв мижав европроект, колкото три месечни заплати на Света Лаура, без представителните даже. Показни арести, медии, дръжки на микрофони... Да не приказваме и че няма да им устоят обвиняванията. Ама никак! 
Но тя Лаура постоянно по този начин работи, когато би трябвало да обслужва политически поръчки, още от Румъния. Първо вкарва в пандиза. После пита. Обаче, какво желаех да кажа?... А, да! Тези, тъкмо тези, ще ни наставляват по какъв начин да си създадем правосъдната промяна. И ще ни пишат сериозни отчети. Но ние в действителност я направихме, де, тая Реформа. Един " прокурорски б@клук " /по неговите си думички/ стана " политически бо@клук ", а на негово място пристигна още по-голям " прокурорски б@клук ". Това е. Чисто, по брюкселски.
За сведение, в Генерал Тошево съм бил единствено един път в живота си и не познавам безусловно никого там. В Брюксел съм бил обаче доста пъти и съм се срещал с много евроб@клуци.> Фейсбук
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР