Stellantis разкри програма на стойност 30 милиарда реала (6,1 милиарда

...
Stellantis разкри програма на стойност 30 милиарда реала (6,1 милиарда
Коментари Харесай

Stellantis се присъединява към глобалните производители на автомобили в усилията на Бразилия с инвестиция от 6 милиарда долара

Stellantis разкри стратегия на стойност 30 милиарда реала (6,1 милиарда щатски долара) за надграждане на производството в Бразилия, приемайки вълна от обещания за вложения от световни производители на коли в най-голямата стопанска система на Латинска Америка тази година до 14 милиарда $.

Собственикът на марките Fiat, Peugeot и Jeep в сряда съобщи, че задължението му за финансови разноски за петте години до 2030 година е връх от всеки производител на коли за южноамериканската автомобилна промишленост.

Актуализираната тактика на Stellantis ще се концентрира върху прибавянето на електрически съставен елемент към по този начин наречените „ flex-fuel “ транспортни средства, които могат да работят с бензин или етанол и са постоянно срещани в Бразилия. Неговото първо гъвкаво хибридно предложение ще бъде пуснато на пазара по-късно тази година за да бъдат пуснати 40 нови модела до края на десетилетието.

„ Като съществена част от нашата тактика за напредък, Южна Америка ще поеме водеща роля ро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР