Stellantis и Archer обявиха, че на 19 юни, по време

...
Stellantis и Archer обявиха, че на 19 юни, по време
Коментари Харесай

Електрическият градски самолет на Stellantis и Archer с премиера в Европа

Stellantis и Archer оповестиха, че на 19 юни, по време на Paris Air Show 2023, за първи път в Европа ще бъде показан напълно електрическият им eVTOL (електрическо транспортно средство с отвесно политане и кацане) аероплан Midnight.

От двете компании разясняват, че това е следващата стъпка, която вършат, по пътя към стартирането на продажбите на самолета през 2025 година, и че Midnight ще извършва ролята на внушителен eVTOL аероплан на Paris Air Show, позициониран в центъра на събитието Air Mobility, което се намира в Зала 5 на летище Le Bourget. Посветено на най-новите нововъведения и нововъзникващи технологии в eVTOL, събитието Air Mobility на Paris Air Show ще събере основни играчи от този бранш с три дни полемики, фокусирани върху съзряването на модерната въздушна подвижност и нейното влияние върху бъдещето на аерокосмическата промишленост.

дава обещание сигурност, резистентност както в процеса на производството, по този начин и по време на употребата си, тиха работа и товароносимост от над 450 кг. В същото време, електрическото въздушно транспортно средство ще предложи опция за превозването на четири пасажера.



Midnight се чака да има самостоятелност от 160 километра, само че от Stellantis, инвестицията на който все още в плана е на равнище от към 150 млн щатски $, споделят, че главната концепция на транспортното средство са къси пътувания от към 40 километра с междинни дозареждания за към 10 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР