Stellantis, BlackBerry QNX и Amazon, в лицето на Stellantis, BlackBerry

...
Stellantis, BlackBerry QNX и Amazon, в лицето на Stellantis, BlackBerry
Коментари Харесай

Stellantis, BlackBerry и Amazon обещават платформа за виртуален кокпит от ново измерение

Stellantis, BlackBerry QNX и Amazon, в лицето на Stellantis, BlackBerry QNX и Amazon Web Services, анонсираха ново партньорство, което дава обещание да придвижи преживяването от бордовия виртуален кокпит на ново ниво- както за потребителите, по този начин и за разработчиците.

От Stellantis споделят, че първият по рода си виртуален кокпит е основен детайл от платформата Stellantis Virtual Engineering Workbench (VEW) и дава обещание ускорение на цикъла на разработка на функционалностите до 100 пъти, което от своя страна доста ще форсира и достигането на новите системи и функционалности до крайните консуматори.

Новата платформа употребява облачната QNX® Hypervisor на BlackBerry, за консолидираното на която, двете страни са заложили на опциите на Amazon Web Services (AWS).

" Stellantis към този момент може да основава реалистични виртуални версии на автомобилни системи за ръководство, карайки ги да се държат тъкмо както в действителна кола, само че без да е належащо да променяте главния програмен продукт, който ги ръководи, намалявайки това, което преди отнемаше месеци, с цел да бъде реализирано до 24 часа в някои случаи ", анонсират от Stellantis.

" С нашия виртуален кокпит ние революционизираме освен нашия метод, само че и този на нашите снабдители и сътрудници в промишлеността ", споделя Ив Бонефон, софтуерен шеф на Stellantis. " По създание, ние сме в положение да се доближим до потребностите на нашите клиенти посредством тази технология, с по-бързи цикли на разработка, по-бърза противоположна връзка и по-бърза доставка на технологията, която те употребяват и обичат ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР