Стегнато и слабо тяло показва певицата Емилия, която скоро не

...
Стегнато и слабо тяло показва певицата Емилия, която скоро не
Коментари Харесай

След раздялата с Коко Динев: Емилия вилнее и пръска сексапил като за последно

Стегнато и едва тяло демонстрира певицата Емилия, която скоро не е била в такава топ форма, в която се намира сега, написа HotArena.

Изпълнителката се възвърне изцяло след раждането на второто си дете и наподобява като нова. Раздялата й с Коко Динев й се отразява повече от добре. Свободата я прави същинска мръсница и Еми не стопира да пръска съблазън.

Готова е за нов мъж в живота си и нови страсти.

Летните месеци подготвят към такива мисли и пайнерката не ги крие.
Почти година откакто стана майка на дребната Мира, Емилия възвърна положителната си физическа форма. Излишните килограми към този момент са в предишното и със спорт и лека диета певицата през днешния ден може да се похвали със забележителна фигура. По никакъв метод не желае и да я крие – тя е горда с нея и носи предизвикателно облекло, което я акцентира.

Емилия грам не страда за Коко. Откакто предприемачът е в живота й, това е следващата разлъка сред тях и май ще бъде дефинитивна. Този път певицата се усеща по-уверена в себе си.

Освен на свободата си Емилия се е отдала и на доста работа. Графикът й за остатъка от лятото е цялостен с участия и е измежду най-оборотните чалгарки сега. След огромния концерт във Варна изпълнителката остава на родното Черноморие, където ще вилнее още дълго време.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР