Стефанов смята, че следобед папката с втория мандат трябва да

...
Стефанов смята, че следобед папката с втория мандат трябва да
Коментари Харесай

Политолог: Булевард ”Европа” в момента е в сериозен ремонт. Духат сериозни североизточни ветрове

Стефанов счита, че следобяд досието с втория мандат би трябвало да бъде взета от Николай Денков, " тъй като в случай че се концентрираме върху формата, ще изгубим диалога върху наличието ".

 

След замразяването на договарянията сред ГЕРБ и ПП-ДБ съгласно политолога е значимо да проследим " като се получи мандата, тези диалози могат ли да бъдат формализирани по цивилизован метод, или просто ще бъде следващото дребнаво отиграване и изтребване на усеща – ти мен харесваш ли ме, или не ".

 

Единственият работещ вид още през цялото време беше експертният кабинет, акцентира политологът в предаването " Преди всички ". По думите му, в случай че Денков и Габриел продължат диалога в тази посока, а всички останали си преглътнат егото, това би бил най-разумният вид.

 

" Не политически анонимни лица, само че не и лица от първата редица на парламентарната банка. "

 

Запитан в случай че се образуван държавно управление, какъв брой продължително ще бъде то, Любомир Стефанов означи, че ако предлаганите механизми за съвместен надзор бъдат приложени, може и да се трансферира слагания небосвод от 18 месеца.

" Когато стартираме да бъдем политици, би трябвало да държим сметка какво, по какъв начин и къде го приказваме ", посочи той и изрази надежда вследствие на изтеклите записи политиката да се цивилизова.

 

Една част от политическите сили разчитат на следващата рецесия, " малко употребявана, динамично разказана и взривно изпълнена в предизборна акция ", счита Стефанов.

 

Има начин това да не е електоралният връх на " Възраждане ". 60% не гласоподават, не са политически дейни, не се материализират на партийния пейзаж, уточни политологът. " Не виждам вихър да се задава в тази посока, само че има какво да вдигне малко гребена на " Възраждане ".

 

Парламентът е действителна извадка, в живо време, тук и в този момент. Българинът не се харесва и си го изкарва на политиците, защото те са най-видимият публичен гръмоотвод, заключи Любомир Стефанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР